2017/07/24

Kesäpuuhaa perheille Ti-Ti Nallen talossa

Me vietimme lauantaina aivan ihanaa perheblogit.fi:n kesäpäivää rennoissa ja aurinkoisissa tunnelmissa Ti-Ti Nallen Talossa. Olemme aiemminkin kokoontuneet bloggaajien kesken mutta tämä päivä oli erityinen sillä tapaisimme ensimmäistä kertaa myös toistemme perheet. Olimme sopineet treffit Ti-Ti Nallen Talon edustalle joka sijaitsee Ikaalisissa kauniissa järvimaisemissa. Lapset eivät meinanneet pysyä housuissaan kun näkivät nallet vilkuttamassa talon ikkunasta juuri ennen kun pääsimme taloon. Talossa oli vaikka mitä kesäpuuhaa perheille. Heti ovilla innokkaat nallet olivat ottamassa lapsia vastaan halauksilla ja vilkutuksilla. Isoon taloon kätkeytyi erilaisia huoneita joissa sai mm. musisoida, maalata, leikkiä ja tutkia. Joka puolella oli lapsille kehittävää touhua ja paljon tekemistä. Pienimmät lapset saivat myös lahjoittaa tuttinsa Ti-Ti Nalle Talon hahmoille, jos sen aika oli. Meidän päivä alkoi laululla ja saimme nähdä kun Riitta ja Ti-Ti Nallet olivat lavalla ja tanssittivat lapsia..

Valtavan suuri keltainen Ti-Ti Nallen Talo on jo itsessään jännittävä ja siinä riittää tutkittavaa myös sateisimmille päiville. Meidän perheblogien kesäpäivänä aurinko paistoi ja saimme nauttia myös pihapiirissä järjestetystä ohjelmasta. Rannan läheisyydessä sai mm. syöttää lampaita ja myöhemmin päivällä järjestettiin metsäretki Ti-Ti Nalle-hahmojen opastuksella. Me saimme päivän aikana myös kunnian tavata Riitan joka on nallehahmojen tunnettu ja suosittu keulakuva. Hän kertoi meille bloggaajille siitä miten käsikirjoittaminen on hänelle tärkeää ja se miten osa faneista osaa hänen kiertueen aikataulut paremmin kuin hän itse. Vau.

Vaikka ulkona sataisi, Ti-Ti Nallen Talossa paistaa aina aurinko ja sen kyllä huomasi. Meidän lapsilla oli hurjan hauskaa ja erityisesti mieleen jäivät laulutuokiot. Meidän koko valtava perheblogi-porukka kokoontui myös Nalle Kaffilaan syömään nakkikeittoa päivällä ja osallistuimme päivän aikana erilaisiin aktiviteetteihin. Kierrosten välissä meidän porukan pienimmät tyypit nukkui päiväunet ulkona vaunuissaan kun taas isommat lapset eivät olisi malttaneet istahtaa edes hetkeksi - niin paljon touhuttavaa oli. Saimme lopuksi vielä kivat ylläripussit mukaamme. Pussissa oli mm. Ti-Ti Nalle CD joka arvattavasti viihdytti meitä kotimatkalla. Hihii.. Meillä oli superhauska päivä ja luulen, että tulemme vierailemaan täällä toistamiseen!

Kiitos Ti-Ti Tuotanto Oy:lle aivan mahtavasta päivästä ja kiitos myös mukana olleille bloggaaja-kolleegoille ja heidän perheille: Kun Äiti Kelaa, Norudemu, Ihan vaan tavismutsi, Tossavaisen toinen sukka ja Äiti on vähän väsynyt!

-Såfin

/Päivä toteutettu yhteistyössä Ti-Ti Tuotanto Oy:n ja Perheblogit.fi:n kanssa/

4 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa niin kivalta! Ihan mahtava päivä teillä on ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa - Tässä talossa kannattaa kyllä vierailla.. :)

   Poista
 2. Teillä on varmasti ollut huippuihana päivä♥

  VastaaPoista