2017/07/14

Viinipullot sisustuskäyttöön

Minun sisko on menossa naimisiin myöhemmin syksyllä tänä vuonna. Jeejee. Minä saan kunnian olla yksi hänen kaasoista ja saan siksi olla tiiviisti mukana valmisteluissa. Tällä viikolla meillä oli ensimmäinen askarteluilta ja keskityimme kutsukorttien kokoamiseen ja koristelemiseen. Häät ovat mielestäni super-ihanat. Se rakkaustarina, se juhlahumu ja ne iloiset ihmiset. Itse juhlapäivä on kaikkien valmisteluiden kohokohta mutta paljon tapahtuu myös ennen hääpäivää. Siskoni on päättänyt askarrella ja tehdä suuren osan hääkoristeista itse. Niin kivaa. Sanoinko jo että minä tykkään askartelemisesta? Hahaa.. Yksi makeimmista jutuista mitä hän on tähän mennessä tehnyt on se, että hän on päättänyt hyötykäyttää viinipulloja lasimaljakkoina juhlakattauksessa. Tietenkin pienellä tvistillä..
 
Viinipullon voi joko kokonaan peittää valkoisella spraymaalilla (värillinen alkydipintamaali tai yleisspray) tai vaihtoehtoisesti jättää alueen maalaamatta niin, että kukanvarsi näkyy pullon läpi. Siskoni keksi myös käyttää kolmiulotteista maalia jolla hän teki pulloihin pieniä koristeluja. (3D Lumiväri, esim. Sinellistä). Mahdolliset koristelut ja rajaukset pitää tehdä ennen spray-maalaamista. Häitä varten näitä pulloja pitää tietenkin olla paljon joten meidän perhe on nyt sitoutunut kesän aikana säästämään kaikki kirkkaat tyhjät viinipullot tätä projektia varten. Nämä viinipullot toimivat minusta myös tosi hyvin myös kodin sisustamiseen, silloin niitä ei tietenkään tarvitse olla 72 kappaletta niin kuin siskoni projektissa..
 
Mitä mieltä olet näistä pulloista? Oletko itse koittanut joskus jotain vastaavaa?

-Såfin

PS. kiitos siskolleni, että sain esitellä hänen projektin täällä <3

8 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä. Minä oon maalannut lasisia limsapulloja (semmosia pienempien brändien erikoispulloja) kuparin värisellä spray-maalilla. Tuli tyylikkäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, että myös juuri sellaisista hieman erikoisemmista pienistä pulloista tulisi tosi makeat :D

   Poista
 2. On kyllä hyvän näköisiä. :) Ei ole tullut kokeiltua vastaavaa, ainakaan onnistuneesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tuli kyllä tosi kivat minunkin mielestä! :D

   Poista
 3. Todella hyvä idea. Vois joskus itsekkin tehdä. :) Ja toivottavasti kuullaan lisäö, miten hääsuunnitelmat edistyvät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Nämä ovat hienot! :) Ja kyllä varmasti jaan vielä lisää juttuja häävalmisteluista tässä pitkin syksyä <3

   Poista
 4. Kauniita♥ Mä sain eskarilaiselta äitienpäivänä maljakon, joka oli juurikin vanhasta lasipullosta ihan itse maalaten koristeltu. Nyt kesällä olen saanut siihen myös kiitettävällä vauhdilla kukkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilta saadut lahjat ovat ihan parhaita! ❤️ Kesäisin villikukkia on ihana poimia ja lapsetkin tuovat niitä kotiin tuliaisiksi retkiltä!

   Poista