2017/07/27

Kesäasu ja syksyn vaatehankintoja lapselle

Me olemme tehneet paljon vaatehankintoja meidän esikoiselle. Osittain sen takia, ettei hänen pituus-suunnan venymiselle näy rajaa ja toisaalta sen takia, että hän on aloittamassa eskarissa. Eskaria varten olemme vaatteiden lisäksi hankkineet myös uudet sisätossut, juomapullon, mapin ja jumppakassin. Meidän esikoinen täyttää pian 6 vuotta. Tämä tarkoittaa samalla sitä, ettei hänelle  kelpaa mitkä vaatteet tahansa. Etenkin sellaisen "lapselliset" vaatteet ovat kuulemma ihan out. Hän ei enää mm. suostu käyttää haalaria ja alusvaatteetkin pitäisi olla samanlaiset kuin isillä - ei siis todellakaan mitkään spiderman-kuosiset. Hahaa.. Viime viikkojen aikana olen siksi reippaasti käyttänyt hyödykseni eri verkkokauppojen alennusmyyntejä ja hankkinut hänelle uusia vaatesettejä. Siistejä college-asuja, perus verkkareita, uudet farkut, huppareita ja tavallisia t-paitoja..

College / Molo - Sortsit / Pomp de Lux - Lippis / H&M - Kengät / Adidas 

Yllä olevissa kuvissa meidän pikkutyypillä on yllään uusia vaatteita ja hänen lempilippiksensä. Kuvissa esiintyvä paita on kuulemma se jonka hän haluaa pukea eskarin ensimmäisenä päivänä. Minustakin tämä Molo-merkkinen paita on yksi kivoimmista hankinnoista syksyä varten. Valitettavasti syksyn hankinnat ei suinkaan vielä ole tässä. Hakusessa on vielä toiset uudet lenkkarit ja muutamat siistimmät verkkarit. Myös jonkinlainen siistimpi villa-asu kylmempiä säitä varten on vielä hakusessa. Jos ihan totta puhutaan niin en vaan yhtään tiedä mikä olisi "cool" jos se on tehty villasta. Muistan ainakin itse, että kaikki villahousut ja -paidat lukeutuivat kategoriaan "nössö". Huoh. Mutta pala palalta tämänkin syksyn vaatehankinnat tulee hoidettua. Meidän perheessä mietitään myös ensimmäistä kertaa sitä miten vaatteet tulisi nimikoida nyt kun meidän poitsu ensimmäistä kertaa on isommassa hoitoryhmässä..

Oletko sinä tehnyt vaatehankintoja syyskautta varten?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita ja meidän kohta 4-veellä on sama lippis lempparina! Voi sitä harmitusta, kun unohtui kyläpaikkaan eikä saatu heti haettua. Me ollaan kyllä tehokkaasti nyt hyödynnetty etenkin loppualeja koulu- ja kerhovaatteiden kanssa. Aikaisemmin ainakin Name it:n valikoimissa on ollut huputtomia villahuppareita ja "collareita", jotka ovat meillä koululaisellekin kelvanneet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin huomannut joistain kuvista, että teillä on tuo sama lippis käytössä! Nyt on kyllä hyvä aika shoppailla ja täydentää vaatevarastoja kun voi tehdä hyviä löytöjä alennusmyynneistä! :D Ja kiitti vinkistä - pitääkin käydä tsekkaamassa tuo Name It:n tarjonta..

   Poista
 2. Vetdu, i förskolan e de nog int någo så noga hur man ser ut, dom har nog yllehaalaren på sig! (Fin tröja!)
  //Jannika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. :D Det är nog bra att höra! Tycker nog ismyg att det ändå är lite roligt att han börjar ha en åsikt om sina egna kläder! Men check - yllehalare it is!

   Poista