2017/07/12

Kesävinkki: Eriskummallinen muumikahvila

Naantali on aivan ihana paikka näin kesäisin. Kadut ovat täynnä ihmisiä ja vaunukansa siirtyy hihkuen Muumimaailman siltaa kohden odotukset korkealla. Meren tuoksu ja tuulenvire virkistää vierailjoita jotka pöyrivät puutalojen ja venesataman välillä. Tämän saman tunnelman olemme saaneet tuntea joka kesä sillä meillä on ollut tapana käydä muumimaailmassa aina kesäisin. Tänä vuonna olemme jo viettäneet aikaa muumien kanssa Taikatalvi-tapahtumassa ja päätimme, ettemme vierailisi Muumimaailmassa. Jäimme kuitenkin ikävöimään muumeja ja Naantalin ihanan idyllisiä katuja. Niinpä päätimme matkallamme Turkuun tehdä pienen ekstempore muutoksen päivän suunnitelmiin. Ajoimme Naantaliin testaamaan uutta Eriskummallista kahvilaa joka mahdollistaa pienen Muumi-fiilistelyn menemättä itse muumimaailmaan..
 

Eriskummallinen muumikahvila sijaitsee Naantalin keskustassa (Kaivokatu 5). Eriskummallisessa kahvilassa lamppujen varjostimet ovat tietenkin hattuja ja kahvilan katossa leijailee pilviä. Lapset voivat ohjata muumipapan venettä valitsemalla pöydän veneen kannelta. Yhdessä huoneessa piileskelee piisamirotta ja jos tarkasti katsoo niin muumisarjasta tuttu vampyyri leijailee katossa. Me herkuttelimme hattivatti-leivoksilla ja naureskelimme yhdessä muumitarinoille. Lapset olivat innoissaan paikasta. Talon edustalla on myös iso terassi, mutta ymmärrän miksi lapset haluavat olla muumikahvilan sisällä. Vessassa perheen pienimmille oli varattu hyvin tilaa vaipanvaihdolle ja vaippoja oli myös tarjolla talon puolesta. Herkulliset leivokset ja hauska ympäristö oli kiva tapa käynnistää päivä!
 
Meidän perhe suosittelee ehdottomasti jokaiselle Muumi-fanille tätä hauskaa Eriskummallista kahvilaa kesän retkikohteeksi..
 
-Såfin

8 kommenttia:

 1. Oi mikä satumainen kahvila! Ja mitä herkkuja sieltä vielä saakaan :D

  VastaaPoista
 2. Siis ihan mielettömän ihana kahvila❤
  Kiitos vinkistä, en tienny tälläistä olevankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on kyllä <3 Täällä kannattaa ehdottomasti vierailla jos on "huudeilla".. :)

   Poista
  2. Onpa ihana kahvila! Täytyy pitää tämä mielessä, kun tulee seuraavan kerran reissattua Naantaliin :)

   Poista
  3. No ehdottomasti kannattaa piipahtaa jos liikkuu Naantalin suunnalla.. <3

   Poista
 3. Vau, mikä kahvila! Kiitos loistavasta vinkistä, siellä poikkeamme varmasti Naantali reissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä idyllinen Muumikahvila kannattaa katsastaa <3 Kahvikin oli hyvää.. :)

   Poista