2017/07/06

Pyöräilyretkellä lasten kanssa Helsingin saaristossa

Rakastan valoisia kesäiltoja. Töiden jälkeen on sata ja yksi eri mahdollisuutta viettää iltaa lasten kanssa ulkona. Olemme jo pitkään suunnitelleet, että tekisimme lasten kanssa pyöräilyretken Helsingin saaristossa akselilla Kuusisaari-Lehtisaari-Kaskisaari jotka ovat kätevästi yhdistetty keskenään kävely- ja autosilloilla. Nämä maisemat ovat hurjan kauniit ja rantareitillä on myös todella hulppeita rakennuksia joista kelpaa haaveilla siinä ulkoiluretken lomassa. Me pakkasimme poikien pyörät auton takakonttiin ja veimme auton parkkiin Kuusisaaren reunalle. Iltaurinko lämmitti ja ulkoilupolut olivat täynnä koiranulkoiluttajia, lenkkeilijöitä ja pyöräilijöitä..

Me vanhemmat olimme liikkeella kävellen jotta pystyisimme paremmin auttamaan poikia pyörien kanssa, vaikka he ovatkin jo aika taitavia (ja vikkeliä, huoh) pyöräilijöitä. Polkujen varrella hämmästelimme miten vehreä saaristoalue valitsemamme reitti onkaan. Pienemmät polut Lehtisaarella olivat aivan ympäröity vihreillä ja kesäntuoksuisilla oksilla. Polkujen varrelta pojat poimivat äitilleen kukkia (sydän sulaa) ja tutkivat metsää löytäen milloin mitäkin hylättyjä soutuveneitä, jänniä keppejä tai muita aarteita. Yhdyssilloilla pysähdyimme ihailemaan merta ja ohi kulkevija melojia ja muita veneitä. Ilta päätettiin Café Torpanrantaan jossa joimme kahvit ja söimme korvapuustit. Naureskelimme kyllä hieman tilanteelle, sillä lämmin ilta-aurinko teki tehtävänsä ja taisimme olla ainut perhe tällä terassilla joka tyytyi pelkkään kahviin. Heh. Kaikenkaikkeaan poljimme illan aikana n. 5 kilometria joka on aika reippaasti meidän pieniltä tyypeiltä..

Mikä on teidän lempipuuhaa kesäiltana?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Ihanan reippaita poikia♥ Me olemme myös usein kesäiltaisin käyneet pyöräilemässä, mutta viime aikoina ollaan suosiolla nautittu pienemmistä lenkeistä tai enemmänkin kotipihan iloista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyöräily on kyllä tosi kiva harrastus juuri tämänikäisten lasten kanssa. Vauhti on vielä jotenkin siedettävä ja tulee kivasti vietettyä aikaa ulkona :)

      Poista