2018/08/30

Hawaii teemajuhlat

Meidän kesä oli täynnä hauskoja juhlia. Erityisesti mieleen painui minun vanhempien kauniissa pihapiirissä järjestetyt Hawaii-teemaiset juhlat. Meillä on kiva perinne kokoontua suvun kanssa kerran kesässä juhlien merkeissä. Parasta on minusta se, että juhliin osallistuu kaikki neljä sukupolvea ja kaikki on tiiviisti mukana meiningissä. Viime vuonna vietimme hauskaa viikonloppua Woodstock-henkisissä juhlissa enoni luona Emäsalossa. Myös tänä vuonna värit ja leppoisa meininki oli läsnä kesäjuhlissamme ja saimme sekoittaa drinkkejä trooppisessa lämmössä ja auringonpaisteessa - juuri siis Hawaii-teemaan sopivissa helteissä! Pystytimme suureen pihapiiriin valkoiset teltat joiden alla söimme ja oleskelimme kuumimpaan aikaan päivästä. Toisesta teltasta tuli Tikibaari jossa oli esillä erilaisia drinkkiohjeita ja niiden aineksia..

Vieraat saapuivat paikalle ja olivat pukeutuneita teemaan sopivissa juhlatamineissa, rohkeimmat heistä kaislahameissa. Jokaiselle jaettiin kukkalei, sillä niinhän ainakin leffoissa näytetään tekevän Hawaii:lle saapuville turisteille. Illan aikana nautimme todella hyvästä ja värikkäästä teemaan sopivasta ruuasta. Savustetut jättikatkaravut joita söimme alkupalaksi olivat aivan superhyviä. Pääruokana meillä oli possua värikkäällä kasvispedillä ja jälkiruuaksi saimme itse koota annoksemme erilaisista troppisista hedelmistä. Vesi nousee kielelle vieläkin näitä ajatellessa. Namsk. 

Kierrosten välissä saimme kaikki kilpailla mm. hulahula-kisassa ja heittää hieman erikoisia petanque-kuulia: kookospähkinöitä. Kookospähkinän heittäminen tiettyyn pisteeseen oli yllättävän vaikeaa. Hihii. Hawaii-limboon osallistuivat kaikki kynnelle kykenevät. Lapset saivat illan aikana rikkoa värikkään ananasmallisen pinjatan ja pomppia pomppulinnassa minkä jaksoivat. Vaikka meillä oli paljon ohjelmaa ja tekemistä sanoisin kuitenkin, että illan keskiössä oli yhdessäolo ja leppoisa tunnelma. Etenkin minulle jäi mieleen iloinen fiilis, kauniit koristeet ja rento musiikki joka soi pihapiirissä. Tosi onnistuneet juhlat. 

Kiitos kaikille kanssajuhlijoille ja etenkin juhlien järjestejille!

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Oi, teillä tuntuu aina olevan niin ihania ja riemukkaita juhlia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. :D Juu, tällaisissa teemajuhlissa kyllä viihtyy! <3

      Poista