2018/08/16

Meidän työhuone ja värikoodattu kirjahylly

Yksi suurimmista muutoksista meidän uudessa kodissa on se, että meillä on ylimääräinen huone jossa voimme tehdä töitä. Joku saattaa nyt ajatella, että mitä varten tällaisia turhuuksia tarvitaan, mutta voin kertoa että meidän kodissa jompikumpi meistä tekee töitä kolmena päivänä viikossa. (Kiitos etäpäivien!) Lisäksi meidän isi-ihmisellä on firma jonka puheluita ja paperihommia on kiva hoitaa muulla tavalla kuin levittäytymällä meidän keittiönpöydälle. Olemme siis superinnoissamme meidän ekstra-huoneesta. Huoneessa on kaksi toimintoa, toisaalta se on meidän työhuone ja toisaalta myös vierashuone. Esittelen meidän vieras-sänkyä joku toinen kerta, sillä se on tosi hieno ja ehkä vähän erikoinen. Nyt siis siihen asiaan. Me hankimme työhuoneeseemme uuden ja melko yksinkertaisen työpöydän ja kirjahyllyt sen yläpuolelle. Jo edelliseen kämppään olisin halunnut värikoodatun kirjahyllyn, mutta se jäi haaveksi. Nyt minulla kuitenkin oli mahdollisuus siihen ja tartuin kesän kynnyksellä tuumasta toimeen. 


/ Mustat Hyllyt - Minitude (Jollyroom) / Työpöytä - Vepsäläinen / Juomapullo - Design Letters / Ananas - Tiger / Raidallinen ruukku - Stockmann / 

Värikoodattu kirjahylly oli helpommin sanottu kuin tehty. Tiesin heti, että haluaisin tummat avohyllyt kevyellä rakenteella. Jollyroomista löytyi tähän tarkoitukseen juuri sopivat yksilöt. Mutta kun selasin meidän kirjoja ja olin poimimassa esille meidän "värikkäät" kirjat tajusin, että ne kaikki olivat mustat tai harmaat. Heh. Niinpä jouduin etsintäkuuluttaamaan värikkäitä kirjoja ja sanoin, että ei haittaisi vaikka ne värinsä lisäksi olisi kivaa luettavaa. Niinpä meidän kotiin sitten pikkuhiljaa löysi paljon värikkäitä kirjoja ja saimme hienon värijaon tehtyä. Yksi lempikirjojani on hieno keltainen Mitä, Missä, Milloin 1985 - joka on minun syntymävuosi.

Kirjahyllyyn halusin kirjojen lisäksi muutaman koriste-esineen ja pari kasvia tuomaan eloa ja vastapainoa symmetriaan. Kirjahyllyt ja meidän työpöytä toimii tosi kivasti yhdessä ja tässä kelpaa todellakin istua tekemässä töitä. 

Mitä pidät meidän työhuoneesta?

-Såfin

*Kuvissa esiintyy aiempien yhteistyön merkeissä saatuja tavaroita.  

4 kommenttia:

 1. Ihana työpiste, ja toi värikoodaus hivelee silmiä!👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Minustakin siitä tuli ihana :D

   Poista
 2. Nättiä! Munkin pitäisi saada joku työnurkkaus, sillä mä istun aina tän läppärin kanssa ruokapöydän ääressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti! En oikeasti edes tajunnut miten paljon tätä tarvitsimme ennen kuin oikeasti saimme tämän valmiiksi! Nyt vaan sitten luovuus käteen ja työnurkkausta väsäämään :D

   Poista