2018/08/09

Olikai Design - Ihastuttavat lastenvaatteet (sis. Alennuskoodi)

Koulustartti ja päiväkotiralli pyörähtää käyntiin monessa perheessä tällä ja ensi viikolla, niin myös meillä. Me olemme tehokkaasti yrittäneet uudistaa ja siivota poikien vaatekaappeja ja olemme myös hankkineet uusia lastenvaatteita jotta voimme lähteä lukuvuoteen itsevarmoina ja tyylikkäinä. Tähän yhteyteen olimme innoissamme kun törmäsimme uuteen tulokkaaseen Olikai Design:iin. Yrityksellä on juuret Suomessa ja Australiassa ja heiltä ilmestyi äskettäin ihana lastenvaatekuosi Ugly Duckling joka sai minut hymyilemään heti ensikohtaamisella. Ugly Duckling-kuosi on saanut inspiraationsa saamelaissymboleista ja se on minusta aivan super symppaattinen ja leikkisä. Printissä näkyy vapaa kädenjälki ja se on minusta tämän sen paras puoli, ikään kuin se kertoisi katsojalle tarinaa. Pojat testasivat vaatteita kesän helteissä ja olivat yhtä innostuneita niistä kuin minä..


Vaatteet ovat tehty laadukkaista ekologisista puuvillakankaista ja ne ovat valmistettu Euroopassa. Printti ja kaavat ovat itsevalmistettuja täällä Suomessa. Kangas on käsituntumalta ihanan ilmava mutta silti jämäkkä ja tuntuu kivalta ihoa vasten. Erityisen kivaa niissä on se, että housujen lahkeet ovat käännettäviä ja tällä saa kätevästi ostettua vaatteelle "lisäaikaa" lapsen kasvaessa. Paidoissa ja tunikoissa on myös riittävän pitkä selkämitta joten ne sopivat myös pidemmille lapsille, eikä näin ollen heti jää pieneksi. Vaatteet ovat saatavilla leikki-ikäisten kooissa: 86-128.

Olikai Design on saanut nimensä perustajaperheen 4- ja 2-vuotiaiden poikien nimistä: Oliver ja Kai. Vanhempien tarina tuntuu suorastaan siltä kuin se olisi jännittävästä sadusta - satu joka alkoi Kambodjan viidakosta ja jatkui Australiaan ja sieltä Suomeen. Vau. Tällä inspiraatiolla ja taustalla tulee varmasti valmistumaan vielä lisää jännittäviä kuoseja ja lastenvaatemalleja. Uskon todella, että tämä yritys vielä tulee rakentamaan aikamoisen menestystarinan lastenvaatteiden ympärillä.

ALENNUSKOODI: Yhteistyön merkeissä saan tarjota teille -15% alennuksen ostoksista Olikai Design:in verkkokaupassa. Alennus on voimassa 2.9.2018 asti ja sen saat ilmoittamalla koodin LAPSIPARKKI ostosten yhteydessä. Mukavia shoppailuja. :)

PS. Olikai Design on myös lanseeraamassa lähiaikoina uusia ihastuttavia kuoseja joten kannattaa ottaa sekä heidän Facebook-sivut että Instagram-tili @olikaidesign seurantaan. 

- Såfin

/Yhteistyössä KidSpot Oy & Olikai Design/

2 kommenttia: