2018/09/03

Tervetuloa syyskuu ja tärkeitä kuulumisia

Apua. En voi uskoa, että syksy on jo täällä. Onneksi saamme vielä hetken nauttia kesäisistä tunnelmista, koska sää näyttää pysyvän lämpimänä vielä hetken. Syyskuun ensimmäiset päivät aloitimme järjestämällä juhlat meidän 7-vuotiaan kunniaksi. Juhlien lisäksi meidän perheellä on kiva syksy edessä. Suurimpana ja kivoimpana juttuna lähiviikkoina on meidän Islannin matka. Syksyn aikana toivomme myös, että saisimme edistettyä meidän talon pihaprojektia mahdollisimman paljon. Olemme jo parina viikonloppuna puuhastelleet pihamme parissa ja kaivoimme naapurin kanssa yhden rajan mittaisen kuopan tuija-aidalle. Viime viikon lopulla asensimme meidän talon ulkosähköjä ja saimme jopa pistorasian sähköautolle (jota emme vielä omista. Heh). Talomme alkaa pikkuhiljaa näyttää valmiilta ja piha tulee olemaan piste i:n päällä. En malttaisi odottaa, että tämä kokonaisuus olisi valmis..

Oikeastaan olen itse melkoinen syysihminen. Puuhastelen täydellä höyryllä, ikään kuin valmistelisin itseäni joutilaampaa aikaa varten. Talvella yleensä en nimittäin jaksa häärätä yhtä paljon - sanon aina kaikille että vaivun talviuneen (hihii..). Niin kauan kun energiaa riittää aiomme osallistua Legomessuille ja valmistella meidän lemmikin saapumista. Meillä vanhemmilla on kummallakin edessä vielä muutama työmatka tässä kuussa ja tällainen tietenkin aiheuttaa pientä hämminkiä meidän arkeen. Siitä huolimatta lähdemme tähän syksyyn nyt täydellä teholla ja olemme innoissamme tulevista projekteista ja tapahtumista.

Haluamme syyskuussa myös viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona ja nauttia luonnon väriloistosta. Mieluiten liikumme pyörillä ulkona hiekotetuilla metsäpoluilla. Se on sellaista todellista perheaikaa. Samalla meillä on oiva tilaisuus opettaa meidän nuorimmalle pyöräilemistä ilman apupyöriä. Hän niin kovasti jo haluaisi olla yhtä taitava kuin isoveljensä. Joen varressa täällä meidän läheisyydessä on ihania ja vaihtelevia maisemia. Toisella puolella saattaa aueta hienot peltomaisemat kun taas hetken päästä saamme kulkea hienojen talojen ja kauniiden pihojen ohi. Täytyy sanoa, että olemme todella onnekkaita, että saamme asua tällaisessa ympäristössä. Tällaiselta meidän syyskuu näyttää, yhdessäoloa, matkustamista ja uusien asioiden valmistelua.

Mitä sinun syksy tuo tullessaan?

-Såfin

PS. Pysy kuulolla sillä loppuviikolla on luvassa superspesiaali drinkki-vinkkejä ja vähän kurkistusta lasten muotimaailmaan. Jänniä juttuja siis tulossa! 

1 kommentti:

  1. Kuulostaa mukaville puuhille! Tuo talviuni kuulostaa kyllä niin tutulle, mutta ennen sitä täytyy syksystä nauttia kaikin astein. Me ainakin tuoksutaan syksyllä savulle ja nautitaan yhteisistä retkistä :)

    VastaaPoista