2019/01/23

Hockey-veljekset

Iso osa meidän perheen vapaa-ajasta vietetään nykyään jäähalleilla. Meidän kummatkin pikku-pojat harrastavat siis kiekkoilua. Vanhempi 7-vuotias pelaa ensimmäistä vuotta joukkueessa ja meidän nuorempi 4-vuotias on vielä kiekkoluistelukoulussa. Tämä tarkoittaa sitä, että nykyään etenkin meidän viikonloput kuluu treenien ja luisteluiden parissa. Ja jos tämä ei riitä niin meidän pojat haluavat kaiken lisäksi myös käydä luistelemassa ulkojäillä mahdollisimman usein. Tuntuu hyvältä, että olemme löytäneet harrastuksen jota he rakastavat. On myös kiva huomata että meidän esikoinen on jo todella taitava ja hurrrjan nopea luistimilla. Mitä isoveli ensin, sitä pikkuveli perässä nimittäin tänä vuonna myös meidän 4-vuotias on ottanut todella suuren harppaukset eteenpäin luistelutaidoissaan. Hän ei tarvitse enää tukea tai edes apua noustaakseen ylös jos hän kaatuu..

Meidän esikoisella on 2-3 treenit viikossa, joista joku treenikerta saattaa olla peli. Vaikka treenikertoja on paljon niin meidän esikoinen on aina iloisena ja innokkaana menossa jäähallille. Jokaiseen treeniin emme aina kerkeä, mutta onneksi tämä ei vielä ole mitään kovin totista puuhaa. Meidän kuopus taas luistelee kerran viikossa kiekkokoulussa. Tämän lisäksi meidän isi-ihminen harrastaa myös jääurheilua joten voi helposti sanoa, että jäähallit ovat nykyään meidän perheen toinen koti. Itse en ole tottunut tällaiseen elämäntyyliin ollenkaan mutta meidän isi-ihminen on koko ikänsä pyörinyt jäähalleilla. Hän onkin ottanut meistä vanhemmista sen aktiivisen roolin kiekkoilun kanssa ja on yleensä se joka vie pojat treeneihin ja auttaa heitä pukemaan kaikki varusteet ja kiristää hokkarit. Minä käyn mielelläni katsomassa pelejä ja esikoisen treenien aikana vietämme yleensä laatuaikaa kuopuksen kanssa kotona.

Viime viikonloppuna meidän esikoisen joukkueella oli perhejää tavallisten treenien sijaan. Minäkin "jouduin" vetämään luistimet jalkaan ja uskaltautua jäälle lentävien kiekkojen sekaan. Hihii.. Meillä oli tosi hauskaa. Erityisen kivaa oli nähdä miten hienosti meidän pikkupojat olivat mukana hassuttelemassa ja he olivat erityisen ylpeitä siitä miten hyvin he osasivat luistella. Niinhän ne sanoo, että kaikista palkitsevimmat harrastukset ovat ne jossa oikeasti tuntee olevansa hyvä. Olen kiitollinen että meidän hockey-veljekset ovat löytäneet itselleen juuri sen oman harrastuslajin!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti