2016/02/12

Perjantaiprojekti: Ystävänpäivätervehdys

Tämä pupu lähettää sinulle pienen suklaisen halin! Meidän lapset ovat jo muutamana vuonna vieneet ystävilleen pienen ystävänpäivätervehdyksen. Tähän perinteeseen liittyy monia juttuja joista yksi puoli ehdottomasti on se, että me saamme istua askartelemassa jotain kivaa yhdessä. Samalla me sitten jutellaan ystävistä, ystävyydestä ja erilaisista tilanteista. (toivon tietty äitinä, että tämä perinne jatkuu vielä pitkään.. hihii..) Toisaalta minusta on myös ihan hyvä, että haluaa ilahduttaa ystäviäänsä pienillä jutuilla ja näin ystävänpäivän lähestyessä se tuntuu erityisen kivalta.



Meidän isi-ihminen joutui näkemään vähän vaivaa näiden pupujen suklaasydämien eteen. Mitä nyt silleen tuo muutaman suljetun suklaarasian kotiin vain todetakseen, ettei niissä ole sydämenmuotoisia nameja. Lopulta löysimme Stockalta Lindt:in sydämenmuotoisen peltirasian jossa oli juuri niitä foliopäällysteisiä punaisia sydämiä. Tämän jälkeen pääsimme hommiin ja meidän esikoinen auttoi pupujen koristelussa ja leikkaamisessa. Juonta liikaa paljastamatta voin vielä kertoa, että yhdestä pupusta tuli mm. pahis-rosvo-pupu joka on varastanut jonkun sydämen.. Hahaa.. 

Onko teillä tapana antaa tai lähettää ystävänpäivätervehdyksiä?

-Såfin

PS. Inspis tähän projektiin löydetty täältä

8 kommenttia:

  1. Ihania pupuja <3 Ja tää pahispupu on kyllä aivan huippu :D
    Meillä lapset antavat kavereilleen itsetehtyjä kortteja ystävänpäivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa.. Joo, arvaat varmaan että olin aika huvittunut kun huomasin minkälaisen naaman hän oli maalannut pupulleen.. :) Kivaa, että teilläkin askarrellaan ystävänpäiväkortteja. Se on hauskaa puuhaa!

      Poista
  2. Ihania pupuja ja mahtava pahispupu :D Me ollaan tehty lasten kavereille kortit ja tyttö väkertänyt omille kavereilleen kasan lahjojakin. Tyttö tosin yllättää kavereitaan muutenkin tasaisin väliajoin sillä hänen käsissään syntyy omiin tarpeisiin liian tehokkaasti kaikkea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. Jep! Se oli kyllä päivän paras :) Ai teillä tehdään ihan kunnon lahjoja! Wow! :D Minusta on kivaa, että lapset haluavat antaa kavereilleen jotain kivaa ja ilahduttavaa <3

      Poista
  3. Pahispupu!! Ihan paras - yrittää olla niin ärtyisän näköinen, mutta saa vain hymyn katsojan huulille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Yritin kyllä pysyä toooosi vakavana kun näin tämän roisto-pupun! Eihän pelottavalle pupulle voi nauraa.. Hihii.. :)

      Poista
  4. Ihania pupuja ja varsinkin toi pahis pupu on samaa aikaa niin hurja mutta kuitenkin tosi symppis <3 Me ei Helmin kavereille vielä tänä vuonna lähetetä mutta ensi vuonna se onkin varmasti jo ajankohtaisempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä - tämä pahis pupu jää kyllä mieleen! :D Minäkin uskon että teilläkin askarrellaan ystävänpäivätervehdyksiä, joululahjoja ja sitten niitä "muuten vaan lahjoja" jo ensi vuonna. Kaikki tämä tulee "iän myötä"! <3

      Poista