2017/02/17

Iloiset asiat juuri nyt

Siitä on tovi kun viimeksi olen listannut itselleni asioita joista iloitsen. Pitkään jatkunut hieman tunteeton kausi minun elämässä on jättänyt merkkinsä fiilistelyn puutteena ja tyhjinä kalenterisivuina. Onneksi suupielet ovat pikkuhiljaa kääntymässä taas ylöspäin ja huomaan hymyileväni useammin kuin ennen. Löydän ilon pienistä asioista, arkisista hetkistä ja höpsöistä sanonnoista. Huomaan jälleen tekeväni suunnitelmia ja buukkaavani kalenterin täyteen jänniä menoja. Äskettäin huomasin myös, että juuri tälläkin hetkellä minulla on aika pitkä lista asioista päässäni niistä asioista joista iloitsen juuri nyt. Se lista näyttää tältä..

- Kasvisruoka. Vaikka olemme pitkään yrittäneet muokata perheemme ruokavaliota lihattomampaan suuntaan se ei ole ottanut kunnolla tuulta alleen. Vasta nyt vuoden tsemppaamisen jälkeen tuntuu siltä, että olemme löytäneet uusia koko perheen lemppareita. Tomaattikeitto ja härkis-makaroonilaatikko ovat olleet meidän viime viikkojen hittejä.

- Siivottu vaatekaappi. Minun vaatekaapista katosi noin puolet sen sisällöstä. En vielä pääse mihinkään KonMari-kultakerhoon, mutta olen silti aika ylpeä lopputuloksesta! Jess.

- Aurinko. Minulla on ollut sinua niin ikävä. Kiitos siitä, että olet täällä jälleen ja kiitos kaikista hienoista auringonnousuisa ja laskuista. Saan sinusta niin paljon energiaa. Älä koskaan mene pois.

- Kevään kaikki kivat tapahtumat: Lapsimessut, Muumimaailman Taikatalvi, Heurekan uusi näyttely, Åren laskettelureissu.. En malttaisi odottaa.

- Vaaleat lenkkarit + vaaleat sävyt vaatteissa = vaalea kepeä mieli

- Meidän 3-vuotiaan sanonnat ja jatkuva höpöttäminen. Pitkään pelkäsimme, ettei hän oppisi puhumaan kunnolla, nyt pelkäämme ettei hän koskaan lopeta. Hihii..

-  Meidän rakennusprojekti johon saimme tällä viikolla rakennusluvan. Jee. Sisustuslehtihyllyt kaupoissa huutavat tyhjyyttään minun takia..

- Ilmakasvit - eli (viher)kasvit jotka eivät tarvitse multaa kasvaakseen. Niitä meillä on nyt kolmen kappalein lasikulhoissa olohuoneessa. Jännää nähdä toimiiko tämä oikeasti.

- Se, että meidän 5-vuotias sai eskaripaikan toivomastamme paikasta. Ei enää stressiä logistiikasta. Huoh!

- Tanssiminen. Löysin itseni siskoni kanssa nauttimasta ja naureskelemasta liikunnalliselta tanssitunnilta. I like it. (note to self: tarvitsen lisää tällaista tanssimista)

Mistä sinä iloitset juuri nyt?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Ihania ilonaiheita sinulla. Minä iloitsen lähestyvästä muutosta. Enää viikko! Mukavaa viikonloppua! Ps. Kasvisruokajuttuja minäkin olen paljon pohtinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on niin jännät ajat käsillä juuri nyt! :D Oikein hauskaa viikonloppua teille ja tsemppiä pakkaamiseen.. <3

   Poista
 2. Viittiikö tätä nyt ääneen sanoa, mutta iloitsen siitä, että on enää 10 viikkoa töitä ennen Suuria Muutoksia. Okei, haluan saada töissä vielä paljon aikaan tuossa ajassa (paljon enemmän, kuin varmaan pystyn) ja on tietyllä tapaa haikeaa jäädä kotiin, MUTTA kun päässä pyörii asiat Muutto ja Vauva ihan 24/7, niin en malta odottaa sitä, että vihdoin päästään tekemään ne rempat, muuttamaan, laittamaan kaikki vauvan tuloa varten valmiiksi ja ehkä jopa rauhoittumaan pari päivää ennen h-hetkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää 10 viikkoa.. Iik! Se on suuri muutos, joten ymmärrän sinua hyvin. Kyllä tuollaista hetkeä odottaa vaikka tykkäisikin työstään. Ja kyllä se tuntuu hetkellisesti haikealta jäädä kotiin töistä, mutta kyllä se palkitsee kun vauva syntyy! Silloin unohtuu ne viimeisetkin työajatukset.

   Vauva ja uusi koti - siinä on niiiiin paljon kaikkea valmistautumista! Tsemppiä! <3

   Poista