2017/02/06

Lastenhuoneessa (sis. Alennuskoodi)

Meidän lapsukaiset asustelevat tällä hetkellä samassa huoneessa. Siellä heillä on kerrossänky, piirrustuspöytä ja yksi iso hyllykkö joka on täynnä erilaisia lokeroita leluille. Kolmannella seinällä on vaatekaapit liukuovien takana. Tila on käytetty tehokkaasti pienessä huoneessa hyödyksi ja keskipäivällä viimeistään myös lelut täyttävät lattian. Hihii.. Jotain kuukausia sitten päätimme myös luopua matoista koska ne vain olivat tiellä kun pojat rakensivat legoilla tai junaradoilla. Vaikka suunnitelmissa oli hakea sellaiset super-ohuet matot jonka päällä voisi leikkiä, emme vielä ole löytäneet sopivia. Sen sijaan saimme ihanaa postia viime viikolla. Maxplay lähetti meille juuri meidän poikien huoneeseen sopivan Batman-koukun joka oitis löysi paikkansa..

Maxplay
maxplay

Tämä kyseinen Batman-henkari on käsityötä ja tehty Ruotsissa. Vaikka minulla oli vähän muita suunnitelmia tämän koukun varalle niin lasten mielestä siinä saa roikkua vain viittoja. Heh. Se sopii täydellisesti meidän pikku-poikien huoneeseen. Ne ovat kunnon kaksikko - meidän sankari-tyypit jotka usein vipeltävät ulkona batman-pipoissaan. Niinpä viitatkin on kotiintullessa kiva ripustaa batman-koukkuun..

Maxplay-verkkokaupassa on myös muita vaikka kuinka ihania pieniä sisustusjuttuja. Sain yhteistyön puitteissa ilokseni myös teille alennuskoodin. Kirjoittamalla Maxplay:n verkkokaupassa koodikenttään tilauksen yhteydessä LAPSIPARKKI saat tilauksesta -15% alennusta.  Koodi on on voimassa 6.2-8.2.2017.

- Såfin

//Kirjoitus on toteutettu yhteistyössä Maxplay:n ja Perheblogit.fi:n kanssa - Batman koukku saatu//

7 kommenttia:

 1. Toi lasten sänky on tosi ihana!! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Juu se on meidänkin mielestä aivan super-ihana <3

   Poista
 2. Tuolla huoneessa varmasti viihtyy♥ Meidän pojat ovat Batman ja Robin :D Leikkivät siis parivaljakkoa lähes päivittäin ja Robin kaipailisi kovasti omaa pukuaan. Isommalla pojalla taas löytyy sängyn vierestä Batman-hylly, jossa säilyttää taskulamppua varkaiden varalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että he ovat löytäneet yhteisen leikin Batman-teemalla! :) Ja aivan ihana tuo Batman-hylly taskulamppuineen varkaiden varalta.. Hihii.. Lapset ovat vaan niin <3

   Poista
 3. Jos jonnekin, niin teidän lastenhuoneeseen tuo kuuluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Minustakin se on kuin tehty juuri tuohon! <3

   Poista
 4. Hauska koukku! Kävin muuten kurkkaamassa myös tuossa vinkkaamassasi verkkokaupassa. En ollut ennen kuullut jäätelönpidikkeistä. Aika hauska idea :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista