2017/02/03

Kevätvaatteita lapsille

Hei, saako jo fiilistellä kevättä? No, vaikka ei ehkä vielä olisi suotavaa niin minä otan silti tähän pienen varaslähdön. Laitoin nimittäin muutama päivä sitten ihan "pikku-pikku" nettitilauksen menemään kun tilasin pojille vähän kevätvaatteita (osa onneksi ihan hyvässä alennuksessa). Olen ilmeisesti jotenkin onnistunut tallentamaan ne muutamat auringonsäteet mieleeni ja pitänyt sen valon lupauksena tulevasta keväästä. Samaan aikaan siivousintokin on herännyt. Meidän kodista on siivottu kassikaupalla turhaa tavaraa ja liian pieneksi jääneitä lastenvatteita. Tämän lopputuloksena lasten vaatekaapit näyttävät jopa vähän liian tyhjiltä. On siis selkeästi kevätvaatteiden aika..

//Takki Mini Rodini//Aurinkolasit Puma//T-paita Bobo Choses//Tennarit Adidas//Housut Anive for the Minors//Reppu Bobo Choses//
//Lippis Kenzo// Skeittilaukku Bobo Choses// Paita Bobo Choses//Farkut Molo//Tennarit Nike//Bomber Mini Rodini//

Tällaisista vaatteista minä innostuin kun keräsin ostoskorin täyteen keväthenkisiä vaatteita. Hankimme nyt jo uudet takit pojille ja lenkkaritkin hankittiin joitain viikkoja sitten. Nyt on mietinnässä vielä tekniset ulkokerrastot ja vielä vähän tavallisia tarhavaatteita pitäisi hankkia. Tämä projekti ei varmaan koskaan ole päätöksessään, mutta olemme jo hyvällä mallilla kohti vähän täydennettyä pirtsakkaa kevätvaatekaappia!

Onko sinun ajatukset vielä ollenkaan lasten kevätvaatteissa? Oletko kenties jo hankkinut jotain?

-Såfin

8 kommenttia:

  1. Toi mini rodinin takki on ihan huippu! Tykkään myös noita tennareista pitäs varmaan alkaa jo suunnittelee sitä kevät vaatetusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mä oon jo monena vuonna hurahtanut MR:n takkeihin ja siihen ei näy loppua.. :)

      Poista
  2. Uijuijui, todellakin saa intoilla keväästä!! Mä mietin joka aamu, että joko voisin laittaa uudet valkoiset Addut itselle jalkaan. Vastaus: et vielä pariin kuukauteen! Nyyh...

    Varsinkin ton ekan kollaasin sävyt miellyttää myös täällä silmää. Mun kaikki "hankintaenergia" on tässä viime aikoina mennyt vauvakaman hankintaan. Ei mitään hajua, mikä Nopsun kevätvaatteiden tilanne. Täytyy siihenkin jossain kohtaa paneutua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. Minullakin on ikävä sitä aikakautta kun voisi taas alkaa käyttämään valkoisia tennareita :D Mutta parempi pitää ne vielä kaapissa hetken aikaa!

      Vauva-ajan hankintoja on aivan ihana tehdä. Se on osittain jopa terapeuttista sanoisin minä! (Toki muita lapsia unohtamatta heh <3)

      Poista
  3. Tuo vaaleansininen Pico on ihana♥ Mua lievästi sanottuna vähän harmitti, kun meillä kuopukselle mahtuu vielä vanha takki ja isompi ei tuosta väristä tykkää. Kevätvaatteita pitäisi kyllä nyt alkaa miettimään, vaikka jotain kevyempää on jo sisävaatteisiin tulossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä ihan = <3 Hihii, nii-iin ymmärrän sinun harmituksesi, mutta ehkä te vielä pääsette tekemään hankintoja vaikka loppukevään alennusmyynneistä jos teidän kuopus venähtäisikin nyt kevään aikana! :)

      Poista
  4. Kyllä saa fiilistellä...omassa blogissani fiilistelin jo tänään kesästä...tai no, ainakin haaveilin! <3
    Kiva blogi Sinulla...uutena lukijan ilmoittaudun!
    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. Aina saa fiilistellä ja innostua, vaikka kesästä! :) Ja kiva, että löysit tänne - tervetuloa.. <3 Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista