2017/02/05

Viikonlopun jännittävät

Meidän viikonloppuun on kuulunut paljon juttuja. Yksi kohokohdista oli moottoripyörmessut joita etenkin meidän nuorempi 3-vuotias oli odottanut todella paljon. Meidän lasten iso-iso-isä oli hommissa siellä ja halusimme käydä moikkaamassa häntä samalla kun tutkimme kaikenlaisia jänniä härveleitä yhdessä poikien kanssa. Meillä on toki myös vähän "moottoripyörä-taustaa". Meidän isi-ihmisellä oli aiemmin moottoripyörä jonka hän myi pois kätilöopiston pihalla samana päivänä kun meidän esikoinen syntyi. (Samaan aikaan kun itse raivosin siellä synnytys-salissa, että eihän yhden moottoripyörän kauppaamiseen millään voi mennä niin kauan. Heh.) Siitä lähtien tiedostamme aina pienen riskin nousevasta moottoripyöräkuumeesta tällaisissa tapahtumissa. Niin kävi myös nyt. Mutta oikeastaan innostuminen liittyi enneminkin siihen miten meidän pojat tykkäsivät katsella ja tutkia kaikkia ajoneuvoja..Halusin tänään jakaa myös ensimmäisen videoni ikinä täällä blogissa siitä miten meidän 5-vuotias fiilisteli mönkijöitä meissulla. Pienten teknisten haasteiden jälkeen luovutin kuitenkin ja yritän julkaista jonkun videon sitten kun minulla on enemmän aikaa paneutua tiedostomuotoihin. Videossa meidän 5-vuotias istui mönkijän päällä ja heilutteli päätä kuin mikäkin rokkistara keikalla. Heh.  Ja voitte vaan tämän perusteella arvata, että emme millään meinanneet saada poikia lähtemään kotiin messuilta. Onhan renkaiden pyörittely, kyydissä istuminen ja moottoreiden tutkiminen paljon siistimpää kuin kotona oleskelu. Hihii..

Mitä sinun viikonloppuna on tapahtunut?

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Luin miehelleni ääneen tuon kohdan siitä, kuinka teillä on ollut moottoripyörä ja kuinka siitä on luovuttu lapsen syntymän aikaan. Hän nauroi ja totesi, että kyllä ne miehet joutuu uhrautumaan perheensä eteen :D Mieheni myi oman moottoripyöränsä, kun meidän esikoinen oli noin puolivuotias ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Kyllä tämä moottoripyörästä luopuminen oli suurimpia uhrauksia mitä meidän isi-ihminen on päättänyt perheen takia tehdä! Hauskaa, että teilläkin on ollut vastaava tilanne pian esikoisenne syntymän jälkeen. Ehkä nämä meidän miehet sitten 50-kriisin tullessa ostaa itselleen taas motskarit?! :D

   Poista
 2. Mä voin kyllä kuvitella kuinka innoissaan teidän pojat on tuolla olleet :D Tuollaisethan on poikien unelmakohteita!

  VastaaPoista