2017/02/22

Mini-loma Naantalin Kylpylässä

Me olemme pitkään kaivanneet pientä breikkiä arkeen. Kun viikko sitten saimme kuulla, että olimme vihdoin saaneet leimat meidän rakennuslupa-anomukseen päätimme, että on aika juhlia. Halusimme lähteä pienelle lomalle yhdessä kaveriperheen kanssa jotta saisimme juhlistaa kevään alkua ja näitä muita pieniä ilonaiheita. Naantalin Kylpylä oli kaikkea sitä mitä mini-lomalta toivoimme. Se on paikka jossa on tilavat perhehuoneet, aktiviteetteja lapsille, uimista, rentoutumista ja hyvää ruokaa. Lisäksi ei ollenkaan haitannut, että Naantalin Kylpylä on juuri sopivan etäisyyden päässä Helsingistä. Juuri tarpeeksi lähellä, että sinne voi lähteä viikonlopuksi mutta toisaalta myös juuri niin kaukana, että kotona olevat pyykkivuoret ja pienet remonttitarpeet unohtuvat. Intoa täynnä pakkasimme siis uikkarit kassiin ja lähdimme köröttelemään kohti viikonlopunviettoa kylpylätunnelmiin..
Naantalin Kylpylä yllätti meidät positiivisesti. Palmunmuotoisten pylväiden koristelemssa aulassa soi iltaisin live-musiikki ja hotellin pääkäytävillä oli kampaamo, kahviloita, viinibaari ja useampi ravintola. Koko hotellissa oli todella lämminhenkinen tunnelma, ihan kuin olisi saapunut jonnekin pieneen rentoon pikkukylään. Kylpyläosastolla jossa vietimme suurimman osan ajastamme (kahden vesipedon vanhempina. heh) tuli ihanan rento olo. Erityisesti mieleen jäi 30 asteinen allas joka alkoi sisätiloista ja kulki seinän läpi ulos asti. Siellä köllöttelimme ulkoaltaassa ja katselimme talvista saaristomerta. Aika täydellistä sanoisin minä!

Illalla pitkän kylpemistuokion jälkeen laittauduimme huoneissa ja lähdimme leikkipaikan kautta syömään porukalla. Ruoka oli hyvää ja me aikuiset maistoimme jopa kahta eri viiniä illallisen aikana. Ruokailun jälkeen olimme jo ihan valmiina kaatumaan sänkyihin. Me yövyimme tilavassa Classic huoneessa jossa oli sopivasti tilaa koko meidän nelihenkiselle perheelle. Huoneet olivat todella siistit ja lapset nukkuivat kaiken uimisen ja jännittävän lomailun takia kuin tukit koko yön läpi. Todella rentouttava miniloma! Kiitos Naantali Spa!

Oletko sinä käynyt joskus kylpylälomalla yksin tai kenties perheen kanssa?

-Såfin

**Yhteistyössä: Naantali Spa - Naantalin Kylpylä**

8 kommenttia:

 1. Me ollaan muutaman kerran isännän kanssa oltu kylpylälomalla. Pari kertaa juuri Naantalin kylpylässä, kun se tässä meidän lähettyvillä on. Siellä myös "usein" työporukoilla koulutus yms. päiviä :) Seuraavaksi olisi kyllä kiva mennä kylpylään koko perheen kanssa.

  Tykätään Naantalin kylpylästä kovin. Ostettiin sinne siskolle ja hänen miehelle lahjakortti yhteiseksi synttärilahjaksi viime vuonna. Tykkäsivät paljon :)

  Varsinkin kesäaikaan siellä tuntee olevansa kuin jossain kauempanakin lomalla vaikka n.20 min. automatkan päässä asutaankin. Täältä vahvasuositus paikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naantalin Kylpylässä on kyllä paljon erilaisia tiloja! Huomasin myös että siellä oli samaan aikaan yritystapahtumia ja muita porukoita jotka kokoontui siellä :) Yllätyin oikein miten iso paikka se oli. Kaikin puolin oikein super-kiva paikka!

   Perheen kanssa tällainen kylpyläloma on tosiaankin ihan huippu. Lapsille riittää tekemistä ja se on ennemmin toisinpäin, ettei heitä meinaisi saada sieltä pois ollenkaan. Olen vähän kade jos asutte niin lähellä näin kivaa paikkaa. Hihii.. <3

   Poista
 2. Kelpaisi tännekin tollanen rentoilu loma! Näyttää ihanalta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti lähteä rentoutumaan! Ihana irtiotto arjesta <3

   Poista
 3. Suunnittelemme juuri pääsiäiseksi kylpylälomaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo.. Ihanaa! Ehkä Naantalin Kylpylään sitten.. <3

   Poista