2017/02/09

Perhekeilaus

Meidän perhe on aina ollut seikkailuhaluinen ja tykkäämme kokeilla uusia juttuja. Olemme jo pitkään suunnitelleet menevämme keilaamaan yhdessä ja kun Arena Center kutsui meidät kokeilemaan perhekeilailua olimme enemmän kuin innoissamme. Arena Center Perhekeilailu on todella toimivan konsepti jonne rohkenee mennä ihan perheen pienimmätkin. Siellä on apuvälineet eri ikäisille ja jopa sopivankokoiset kengät kaikille lapsille. Perhekeilailuun kuuluu keilarata tunniksi, kengät sekä popcornia ja limua koko porukalle. Aika passeli paketti sanoisin minä! 

Meidän pojat olivat ensin ihmeissään kaikista värikkäistä (ja painavista) palloista. Siellä he ihastelivat kenkiään ja ihmettelivät mihin paikkaan olimme tulleet. Selitimme paikan säännöt pojille ja kerroimme, ettei keilaradalle saa astua ja kävimme läpi, että kukin heittää palloa omalla vuorollaan kohti keiloja. Poikien vuorolla keilaradan laidat nousi myös ylös, niin että myös he saisivat keiloja kumoon. Ja kun pääsimme vauhtiin he olivat super-innoissaan koko touhusta. Ai että miten heitä jännitti katsoa kun oma keilapallo vieri kohti radan päätyä. Koitimme erilaisia tapoja heittää palloa lasten kanssa ja etenkin meidän 3-vuotias tykkäsi vierittää palloa telinettä pitkin. Tottakai, sillä hän sai ITSE lähettää pallon liikkeelle.  

Eniten hilpeyttä pojissa aiheutti yllättäen keilapallon-palautuskone. (Ilo voi löytyä mitä kummemmista paikoista. hihii..) Kun keilat radalla olivat kumossa kummatkin pojat juoksivat vikkelästi odottamaan keilapallon tupsahtamista koneesta. Kun pallo palautui he kikattelivat suloisesti ja lähtivät taas uusimaan heittoa. Niin herttaista. Näin pelit sitten etenivät ja jos kiinnostaa niin meidän isi-ihminen tietenkin vei voiton heittämällä kaatoja kaadon perään. Toiseksi tuli meidän 5-vuotias ja jaetulla kolmannella sijalla olin minä ja meidän perheen pienin. Hahaa.. 

Todella hauska kokemus kaikin puolin! Kiitos Arena Center!

-Såfin

//Yhteistyössä Arena Centerin kanssa//

10 kommenttia:

 1. Vau, tuota on pakko mennä kokeilemaan. Monesti ollaan pohdittu lähinnä - kyllä ohimennen, että koskahan sitä pääsi kokeilemaan keilausta lasten kanssa eikä kyllä koskaan käynyt mielessäkään, että jossain voisi oikeasti olla tuollaisia apuvälineitä lasten keilailuun :D Täytyykin lisätä Arena Center todo -listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdottomasti! Suosittelen kyllä kokeilemaan <3 Tämä oli todella hauska kokemus ja minusta oli kiva kun tämä sopii harrastukseksi koko perheelle! Me mennään kans ehdottomasti uudestaan vielä ennen kesää! Kuka tietää, ehkä meistä vielä tulee pro-keilailijoita.. Heh..

   Poista
 2. Seuraavalla kerralla hohtokeilaukseen - siinä kiva lisä lasten (ja aikuistenkin) mielestä :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki! Hohtokeilaamaan sitten ensi kerralla :)

   Poista
 3. Vau, tuo onkin varmaan kivaa koko perheen yhteistä puuhaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhepuuhaa parhaimmillaan! On oikeastaan aika vähän erilaisia harrastuksia jonka parissa viihtyy koko porukka - tämä oli ehdottomasti yksi niistä! <3

   Poista
 4. Oi varmasti ollut kivaa. :)
  En ole itse kuin kerran aikaisemmin käynyt keilaamassa..joskus voisi taas mennä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! :) Kannattaa ehdottomasti mennä koittamaan uudestaan! Minäkään en kyllä ole ollut kovin aktiivinen keilaamaan. Siitä huolimatta tein sentään jopa yhden kaadon. Hihii..

   Poista
 5. Kuulostaapa ja näyttääpä kivalta! :) Vuoden päästä vois kokeilla meidänkin neitien kanssa, vielä en tohtis.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Juu, ehkä vuoden päästä olisi teille hyvä ajankohta. Sen verran ikää pitää olla, että malttaa edes muutaman ohjeen kuunnella ennen kuin ryhtyy pelaamaan.. :)

   Poista