2018/04/12

5 X 3 Hyvää

Sain aiemmin Pandamama-blogin Piritalta ihanan positiivisen haasteen jossa jaetaan kolme hyvää asiaa viideltä eri osa-alueelta elämässä. Koska tänään tuntuu hymyillyttävän vähän ekstraa niin ajattelin, että nyt on hyvä hetki istua alas ja miettiä elämän pieniä positiivisia asioita. Vaikka elämässä  joskus riittää vastoinkäymisiä se ei tarkoita ettei niitä kivojakin asioita saisi olla. Omalta osaltani täytyy sanoa, että alkuvuosi on ollut poikkeuksellisen rankka mutta silti uskon, että päällimmäisenä tältä vuodeltä mieleen jää ne hyvät asiat. Täältä siis pesee viisi kertaa kolme hyvää..

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVÄSSÄNI 
 • Tänään huomasin heti astuessani ulos ovesta aamulla, että aurinko lämmitti poskiani. Kuulin samalla myös ensimmäistä kertaa pikkulintujen viserryksen. Hymyilin ja totesin, että kevät on vihdoin täällä.
 • Meillä on tänään treffit serkkuni perheen kanssa ja on superkivaa nähdä heitä pitkästä aikaa. Meillä on samanikäiset lapset jotka tulevat tosi hyvin toimeen keskenään. Ne ovat siis niin samanikäiset, että tapasimme Kätilöopistolla pukeutuneina synnytyskaapuihin kun nuorimmaisemme syntyivät. Heh.
 • Kävin aamulla Fitness Pilateksessa ja huomasin, että jaksoin tehdä erään vatsalihassarjan josta en aiemmin selviytynyt ilman taukoja. Elämän pieniä voittoja.

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA
 • Olen pääosin aina positiivinen ja iloinen ihminen. En tykkää ryvetä itsesäälissä tai pohtia negatiivisia asioita päivästä toiseen. Joskus ärsyynnyn ihmisistä jotka jatkuvasti keskittyvät elämän huonoihin puoliin.
 • Olen hyvä ihmistuntija. Aistin ihmisistä todella herkästi jos jokin on pielessä. Eri tilanteissa huomioin ensisijaisesti sitä miten muut ihmiset viihtyvät ja reagoivat, enkä niinkään tapahtuman fokuksessa olevaa asiaa.
 • Saako olla pinnallinen? Noh, aion olla. Mulla on nyt tosi kiva tukka. Tykkään käydä kampaajalla viiden viikon välein hemmoteltavana.

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI
 • Minulla on todella ihana perhe ja suku. Minulla on aidosti sellainen olo, että minulla on iso joukko ihmisiä jotka missä tilanteessa tahansa tulisi avuksi jos sitä tarvisisin. Olen osa jotain suurempaa jonka ytimessä tietenkin on se oma pikku perhe.
 • Meidän aktiivinen elämäntyyli tekee minut iloiseksi. Ennen lapsia en ollut kovin hyvä liikkumaan tai saamaan asioita aikaiseksi. Minusta on ihanaa, että meidän koko perhe nauttii yhdessä liikunnasta ja yhdessä tekemisestä.
 • Työ ja ura. Olen iloinen siitä missä nyt olen urallani. Jossain vaiheessa suhtauduin töihin niin kuin se olisi elämän ainut tarkoitus. Nyt olen kuitenkin löytänyt sellaisen hyvän tasapainon perhe-elämän ja työn välille. Olen juuri siinä missä minun pitäisikin olla.

KOLME HYVÄÄ TÄNÄ VUONNA 
 • Meidän talo valmistuu tänä vuonna ja me muutamme siihen ihan pian. Tämä on yksi meidän pitkäaikaisimmista haaveista. Niin mahtavaa.
 • Meidän lähiperheeseen syntyy vauvoja. En malttaisi odottaa, että pääsen pitämään siskoni ja hänen miehensä vauvaa sylissä. Pojat saavat myös ensimmäisen serkun.
 • Matkustamme Islantiin, paikka jonne olemme jo pitkään suunnitelleet matkustavamme. Näen jo silmieni edessä miten kaunista siellä on.

KOLME HYVÄÄ BLOGISSANI
 • Olen tyytyväinen siitä, että olen ylläpitänyt aktiivisesti päivittyvää perhe-aiheista blogia jo näin monta vuotta.
 • Olen iloinen siitä miten paljon valokuvaustaitoni ja näin myös valokuvien laatu on parantunut täällä blogissa vuosien mittaan.
 • Olen omasta mielestäni onnistunut ja saanut hyvää palautetta askartelu/vinkkipostauksista jotka aiemmin kulki nimellä "perjantaiprojektit". Nykyään juttuja ilmestyy silloin kun siltä tuntuu, myös muina päivinä kuin perjantaisin. Hih.

2 kommenttia:

 1. Oi, te suuntaatte Islantiin! Itse olen haaveillut sinne pääsemisestä jo kauan :) Kiitos haasteesta♥ Tartun siihen ehdottomasti heti kun saan rauhaa ajatella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan huippua! Siellä on ihan varmasti todella kaunista <3

   Poista