2018/04/24

Onnistunut muutto on tätä

Viime päivät ovat menneet kuin usvassa. Tekemättömien juttujen lista on kasvanut niin pitkäksi, että loppupäätä on mahdoton muistaa. Olen kulkenut viimeiset kolme päivää verkkareissa ilman meikkiä. Aikamoinen shokki. Olen myös harkitsemattoman pakkaamisen tuloksena hetkellisesti joutunut olemaan ilman alusvaatteita. Heh. (onneksi ne löytyi myöhemmin samana päivänä) Mutta se ei haittaa, sillä viime päivien armottoman työskentelyn ja touhottamisen lopputuloksena me olemme muuttaneet meidän uuteen kotiin. Hip-hip-hurraa! Viime viikkojen aikana olemme pakanneet meidän vanhan kodin sisällön laatikoihin ja siirtäneet ne meidän uuden kodin seinien sisälle. Uudessa talossa meidän keittiö on täysin paikoillaan ja toinen lastenhuone on myös kokonaan valmis. Päätimme tehdä sen valmiiksi, jotta lapsilla olisi "oma pesä" samalla kun me vanhemmat touhuamme uuden kodin parissa. Samalla valmis lastenhuone tuo lapsille turvaa kesken suurta elämänmuutosta. Yksin emme olisi suoriutuneet tästä..

Onnistunut (ja onnellinen) muutto on kaikkea tätä: 

- Isovanhemmat jotka pitivät huolta lapsista samalla kun me vanhemmat häärääsimme koko viikonlopun muuton parissa.
- Ystävät jotka vei meidän lapset pyöräilyretkelle Haltialan maatilalle samalla kun me vanhemmat siirsimme muuttokuormia.
- Ystävä joka auttoi meitä viime hetken antennisäätöjen kanssa
- Siskot jotka kasvavista vatsoista huolimatta pakkasivat koko meidän keittiön muuttolaatikoihin
- Isovanhemmat jotka kutsuvat meidän syömään kotiruokaa kesken muuttorumban (ja kotiruoka maistuu muuten sairaan hyvältä subipatonkeihin ja valmissalaatteihin verrattuna)
- Siskojen miehet jotka tulivat kantamaan valtaosan meidän suurista kalusteista ja teki kaiken tämän muutamassa hassussa tunnissa.
- Ystävä joka omista kiireistä huolimatta otti aikaa ja tuli järjestämään keittiömme kipot ja kulhot paikoilleen ja myöhemmin vielä muuttopäiväassistentiksi.
- Siskon mies joka järkkäsi meille muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeita.
- Ystävät jotka tulivat hädän keskellä kiireellisesti asentamaan meille porraskaiteet ja postilaatikon.
- Isovanhemmat jotka viikkasivat kaikki meidän lakanat, pyyhkeet ja kankaat kaappeihin ja auttoivat ulkovarastojemme tyhjentämisessä.

Kiitos kaikille avusta! Olette korvaamattomia!

Tulevina viikkoina ja kuukausina tulen varmasti fiilistelemään tosi paljon sisustusjuttujen parissa, joten pyydän jo valmiiksi anteeksi! Koittakaa kestää. Hihii.. Jos missasit niin julkaisin jo ensimmäisen sisustusaiheisen jutun meidän uuden kodin eteisestä viime viikolla.

-Såfin

8 kommenttia: