2018/04/08

Fazerila ja synttäribrunssi

Nyt on kuulkaas niin, että täytimme tasavuosia yhdessä isi-ihmisen kanssa. Hän täytti 37 ja minä täytin 33. Yhteenlaskettuna siis kokonaiset seitsemänkymmentä vuotta. Vaikka tänä vuonna täytimmekin "pyöreitä" emme monesta syystä löytäneet voimavaroja järjestää suuria juhlia kotonamme, mutta saimme ihan loistavan idean muutama viiko sitten. Päätimme, että muuton ja kaiken hässäkän keskellä meillä on olisi oiva syy kutsua pieni porukka Vantaan Fazer Experience keskuskessa sijaitsevaan Fazerila-nimiseen kahvilaan brunssille juhlistamaan synttäreitämme. Tunnistimme vieraamme kaukaa sillä kulman takaa näimme kaksi valtavaa numeroilmapalloa leijailevan paikalle: 7-0 niissä luki. Hihii. Saimme ihania lahjoja ja luimme ääneen synttärirunot korteista jonka jälkeen hyökkäsimme herkkujen kimppuun..

Fazer Café Fazerila:n brunssi sopi tosi hyvin meidän synttäreiden juhlapaikaksi. Jos sinä joskus harkitset täällä brunssilla käymistä, suosittelen tekemään etukäteen pyötävarauksen sillä paikka on hyvin suosittu. Suosioon on hyvä syy. Tarjolla on kaikenkaisia herkkuja kuten salaatteja, leikkeleitä, munakasta, ihania vastaleivottuja Fazerin leipiä, smoothieita, hedelmäsalaattia ja kaiken kruunaa tietenkin Fazerin omat suussasulavat kakut. Itse tykkään koko keskuksen fiiliksestä ja todella valoisasta ja linjakkaasta rakennuksesta jonka ulkoseinät ovat lasia lattiasta kattoon. Keskellä rakennusta on myös iso lasinen pyöreä huone jossa kasvaa trooppisia kasveja jotka omalla tavallaan tuovat kivaa tunnelmaa paikalle. 

Me saimme pitkän pyödän keskellä kahvilaa josta oli hyvät näkymät joka puolelle. Söimme vatsamme (ehkä jopa liian) täyteen kaikilla herkuilla. Puhuimme paljon tulevasta muuttoprojektistamme mutta myös vauva-aihe puhututti. Meidän pojille syntyy ensimmäinen serkku muutamien viikkojen päästä. Iik. Lapset kertoivat myös meidän lomareissusta isovanhemmilleen ja nauttivat siinä syömisen lomassa kaikesta saamastaan huomiostaan. Kaiken kaikkiaan Fazerilan brunssi on ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä. Ihanat tilat ja ystävällinen henkilökunta sai myös meidän seurueelta paljon plussaa. Oli mitä mainioin idea järjestää omat synttärikutsut tällaisessa paikassa jossa kaikki oli kohdallaan. Pitäisi useammin osata rentoutua näin..

Kiitos Fazerilalle!

-Såfin

/Yhteistyössä Fazerila/

2 kommenttia:

  1. Hauska idea juhlia yhteisiä pyöreitä noin rennoissa merkeissä :)

    VastaaPoista