2018/04/25

Vaaleansiniset Baby Showerit

Meillä oli viime viikonloppuna aivan huippuhauskaa kun kokoonnuimme siskoni parkkipaikalle hänen tietämättään. Paikalle ilmestyi innostuneita juhlijoita toinen toisensa jälkeen jokainen kantaen mukanaan mitä erikoisempia juttuja. Oli vaippakakkua, ilmapalloja, itseleivottuja sämpylöitä ja vaikka mitä muita herkkuja. Hiivimme (ei ehkä kovin hiljaa) siskoni ovelle ja yllätimme hänet räiskyvällä yllätyshuudolla. Oli aika juhlia hänen vatsassa kasvavaa pientä elämää. Olimme päättäneet järjestää baby shower juhlat nyyttärimeiningillä ja voi vitsit mitkä juhlatarjoilut, koristeet ja ohjelmat saimme aikaiseksi kun jokainen kantoi kortensa kekoon. Siskoni joka juuri samalla viikolla oli jäänyt äitiyslomalle, ei ollenkaan osannut aavistaa tuloamme. Hän oli kertakaikkisen yllättynyt. Alkumetreillä puimme siskoni teemaan sopivaan t-paitaan ja koristelimme kodin vaaleansinisillä ilmapalloilla, pompomeilla ja viireillä..

Illan aikana nautimme aivan todella hyviä ruokia. Jokainen oli siis tuonut jotain itsetehtyä pöytään. Meillä oli salaatteja, kakkuja, muffinsseja, leipää, piirasta, hedelmiä, vihannestikkuja ja vaikka mitä herkkuja. Samalla juhlimme myös siskoni synttäreitä, joten saimme toisen syyn nostaa maljan päivänsankarille. Illan aikana saimme kuitenkin kokea myös pienen vastoinkäymisen kun yksi ilmapallo karkasi ulos ovesta. Seurasimme ilmapallon kulkua selostettuna koko meidän nauravan ryhmän ääniselostein kun se tarttui puskiin ja puiden latvoihin ja lopulta katosi horisontin taakse. Nauroimme, että tämä sai ehkä sitten kuvastaa sitä miten aika lentää. Yhtäkkiä vauva onkin kasvanut isoksi tyypiksi. Hih.

Hauskinta oli (syömisen lisäksi) ehdottomasti leikit. Meidän ohjelmavastaava oli pistänyt parastaan ja kasannut meille oikein kunnon ohjelmapatteriston. Siskoni sai mm. maistaa hedelmäsoseita. Olin varma, että hän tunnistaisi jokaisen maun heittämällä. Ensimmäisen sokkona maistetun omenasoselusikallisen jälkeen hän tokaisi kuitenkin "tämä on mustaviinimarja". Makujen tunnistaminen on yllättävän vaikeaa. Myös me muut pääsimme mukaan leikkeihin kun meidän piti arvata vatsanympärysmitan kukin leikkaamalla narunpätkän joka vastasi vatsan mittaa. Jotkut, mukaanlukien oma arvaukseni, meni ihan päin prinkkalaa. Hahaa.. Olimme myös keränneet jokaisen vieraan vauvakuvan ja siskoni sai yrittää tunnistaa meidät vauvakuvista. Kunnon baby shower meininkiä siis! Ihanaa..

Meillä oli aivan huippuhauskaa ja nyt jäämme seuraavaksi odottamaan pikkuprinssiä syntäväksi!

-Såfin

4 kommenttia:

  1. Tuo hauskuus kyllä selvästi välittyy noista kuvista :) Jännittäviä loppuodotuksen hetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, naurua riitti :D Jännitetään täällä yhdessä million vauva meinaa syntyä <3

      Poista