2018/04/20

Erilainen sisustusseinä ja meidän uusi eteinen

Meidän rakennusprojekti on vihdoin tullut päätökseen ja pikkuhiljaa tavarat löytävät paikoilleen. Tuntuu mahtavalta alkaa miettimään huoneiden sisustamista ja erilaisia pintaratkaisuja, maaleja, huonekaluja ja tapetteja. Haaveissamme on asua kodissa jossa jokainen yksityiskohta on erikseen mietitty. Ymmärrän toki, että tähän on matkaa mutta jostain on aloitettava. Minulla on ollut visio siitä, että saisimme meidän muuttuvan viikko-ohjelmamme kauniisti esille meidän uuden kodin eteiseen. En kuitenkaan halunnut tyytyä tavallisiin ratkaisuihin joten olin aivan innoissani kun meillä tarjoutui mahdollisuus testata aivan uudenlaista sisustusmaalia blogiyhteistyön merkeissä. Meidän sisustuspyrähdys alkoi erään perjantaiprojektin merkeissä kun tällä viikolla testasimme jännää Smarter Surfaces tussitaulumaalia meidän eteisen seinään. Smarter Surfaces on tuonut markkinoille tussitaulumaalin jonka avulla tavallisen tasaisen seinän voi "tee-se-itse"-henkisesti helposti muuttaa valkotauluksi. Maali soveltuu tietenkin yrityskäyttöön, mutta käyttömahdollisuuksia myös kotona. Tämä maali oli juuri sopiva ratkaisu meidän eteiseen. Tältä meidän uusi eteinen nyt näyttää..

Smarter Surface valkotaulumaali levitetään puhtaalle ja tasaiselle pinnalle paketissa mukana tulevien ohjeiden mukaan. Me päätimme rajata maalattavan alueen taulun omaisesti ja levitimme maalin n. neliömetrin suuruiselle alueelle. Annoimme sen kuivua reilun viikon koskemattomana. Maalin kuivuttua pinta on hieman kiiltävämpi kuin ympäröivä kipsiseinä, mutta hieman kauempa katsottuna sitä ei erota kovin helposti. Maalatulle alueelle voi helposti piirtää ja kirjoittaa aivan kuten tavalliselle valkotaululle. Mustat tai miksi ei värikkäät tussikirjoitukset irtoaa käden käänteessä sienellä pyyhkäisemällä. Pidemmän aikaa seinällä ollut teksti irtoaa valkotaulu-puhdistus spraylla. Superkätevää.

Minusta meidän uudesta seinästä tuli tosi hieno. Erityisesti pidän sen muokattavuudesta. Nyt se palvelee paikkana jonne kirjoitamme viikko-ohjelmamme. Myöhemmin voi olla, että haluamme kirjoittaa tai piirtää siihen jotain aivan muuta. Jos joskus haluamme vain valkoisen seinän, sekin onnistuu vain pyyhkimällä tekstit pois. Toistaiseksi voi olla, että lapset eivät vielä saa piirtää tähän ilman meitä vanhempia, mutta kun he kasvavat he saavat varmasti myös tehdä tähän seinään omia taideteoksia tai jättää meille vanhemmille viestiä esimerkiksi siitä missä ovat. Valkotauluseinän lisäksi olemme myös saaneet ensimmäiset kasvit ja matot paikoilleen eteiseemme. Olen ihastunut meidän uuteen seinään, vaaleisiin laattoihin ja yleisesti raikkaaseen ilmeeseen meidän eteisessä. Tykkään. 

Mitä mieltä olet meidän uudesta eteisestä ja valkotauluseinästä?

-Såfin

/Yhteistyössä Smarter Surfaces/

/Kuvissa esiintyy mainitun yhteistyön lisäksi muita blogin kautta saatuja tuotteita/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti