2018/04/20

24 kuvaa Lapsimessuilta

Tänä vuonna pääsin kiertämään Helsingin Messukeskuksessa järjestettävissä Lapsimessuilla kahden vauvamahan kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta pitkään aikaan kun vierailin messuilla ilman lapsia. Tuntui hassulta olla liikkeellä ilman kaksi vaahtosammutinta, mutta samalla nautin siitä suunnattomasti. Sain kierrellä rauhassa eri osastoilla, hypistellä vaatteita ja jutella ihmisten kanssa ilman keskeytystä. Tänä vuonna Lapsimessuilla oli hurjan paljon ihania ja värikkäitä vaatteita. Vaateosastot vetivät selkeästi puoleensa eniten vierailijoita ja joillekin osastoille sai jopa jonottaa. Metsolan osasto oli hurjan kaunis kaikessa väriloistossaan ja monella vaateosastolla oli todella hyviä alennuksia. Kuten myös muina vuosina tein itse myös hyviä vaatelöytöjä ja ostin pojille tuliaisiksi mm. Mainion ihanan värikkäät t-paidat. Tältä Lapsimessut 2018 näytti minun kameralinssin läpi..

Toisella laidalla keskusta oli tänä vuonna kätevästi järjestetty vaunuparkki jos halusi päästä liikkumaan sujuvammin käytävillä. Lisäksi pienokaisten perheitä helpottaa Liberon vaipanvaihtopiste sekä rauhallisempi imetysalue. Myös lapsille oli järjestetty paljon ohjelmaa eri pisteissä ja käytäviä kiersi erilaiset maskotit halaamassa lapsia. Toisella puolella aluetta pääsi tutustumaan poliiseihin ja alueella oli myös temppuratoja ja piirrustuspisteitä. Hyväntuulista hulinaa ja vilskettä ei näiltä messuilta puuttunut!

Jos sinä olet suuntaamassa messuille tänä viikonloppuna niin suosittelen piipahtamaan ainakin seuraavissa osoitteissa: 
Babybox (Ilmaiset vauvanhoitokassit raskaana oleville ja juuri synnyttäneille)
Dadamora vaatteet (ihana tulokas)
Mainio (Hyvät alennukset)
Metsola (Vau mikä väriloisto, ihania mekkoja)
Siluetti Verstas (Ihana uusi tulokas, kauniit pöytäkellot)
Vimma (paljon vaatteita tasarahalla)

-Såfin

/Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Lapsimessut/

6 kommenttia:

 1. Minä en ole vielä koskaan käynyt lapsimessuilla. Tänä vuonna on harkinnassa vietailla messuilla sunnuntaina perheen kanssa. Vielä pohdin, että onko järkevää.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Lapsimessut ovat tosi hauskat! Sinne voi mennä kahdella tapaa joko koko perheen voimin ja lapset saa leikkiä ja nähdä juttuja tai toisaalta myös tekemään löytöjä hyvillä alennuksilla <3

   Poista
 2. Kivoja kuvia♥ Mä oon melko varma, että tunnistinkin aikaisempien kuviesi perusteella sun toisen siskon messuilla, mutta enpäs tajunnut katsella olisitko lähttyvillä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Oltiinkohan me sitten samaan aikaan siellä <3 Olisi ollut kiva nähdä :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! :) Nuo lastenvaatekaupat oli kyllä kuin karkkikauppoja :P Oon muuten aika varma, että bongasinkin sut sieltä hälinästä ohimennen - ehkä ens kerralla uskaltaisin sanoa moi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Nyt sanot ensi kerralla moikka jos satut näkemään! :D Olisi kiva nähdä kasvotusten <3

   Poista