2018/09/25

Ihana uutuus - Ailefon luonnonmukainen muovailuvaha

Olenko kertonut, että meidän pojat ovat todella kovia muovailemaan? Muovailuvahat otetaan meillä esille palkintona silloin kun he ovat olleet erityisen kilttejä. Lapset ovat siitä ihania, että he muovailevat yleensä koko keholla ja kaikilla aisteilla. Muovailuvahalla valmistuu hienoja taideteoksia, hahmoja, viestejä mutta myöskin asusteita ja vaikka mitä jännittävää. Mitä enemmän työkaluja ja muovailuvahoja, sitä enemmän luovuutta. Viime viikolla saimme kivan yllätyspaketin Kiddex:iltä joka sisälsi Ailefon luonnonmukaisia muovailuvahoja ja lisätarvikkeita. Voi sitä riemua. Lupasin, että pojat saisivat avata paketin heti. Keittiöpöydälle levittäytyi hetkessä ihanan hempeän väriset muovailuvahat ja niistä alkoi muodostua erilaisia taideteoksia. Niistä tuli sydämiä, kilpikonnia, viiksiä, sormuksia ja kuten kuvista voi huomata ne eivät pelkästään pysyneet pyödällä vaan muovailuvahaa on yleensä joka puolella - se on osa koko iloa. Siksi olen erityisen iloinen siitä, että markkinoille on saapunut tällainen luonnonmukainen vaihtoehto. Leikkiä ei tarvitse rajoittaa turhaan..

Ailefon muovailuvahat ovat valmistettu luonnonmukaisista ainesosista eivätkä tuotteet sisällä myrkyllisiä aineita kuten esimerkiksi parabeeneja. Ne ovat myös hajusteettomia ja helposti muovattavia. Muovailuvahojen hempeät värit ovat peräisin luonnonmukaisista väriaineista kuten ruohosta, sokerista, hedelmistä ja kasviksista. Kaikki väriaineet ovat tarkoin testattuja. Ihanaa näissä muovailuvahoissa on myös se, että ne sisältävät kasviöljyjä jotka leikkiessä pitää lasten kädet kosteina, eikä kuivata niitä. Pakkausmateriaali on luonnollisesti myös valmistettu kierrätysmateriaalista. Ailefo on tanskalainen yritys ja toistaiseksi ainut joka myy luonnonmukaisia muovailuvahoja Euroopassa. Kiddex:in sivuilla löydät lisää tietoa tuotteen jälleenmyyjistä suomessa.

Valikoimaan kuuluu muovailuvahojen lisäksi ihastuttavat leimat ja muita puisia muovalutyökaluja jotka meidän poikien mielestä olivat superhauskat. Leimojen kuvioissa seikkailee hauskat eläinhahmot jotka samalla toimivat meillä inspiraationa kun muovailimme yhdessä. Leimojen silikoniosat ovat irrotettavia joten niiden puhtaana pitäminen on helppoa. Meidän pojat nauttivat hurjan paljon tästä kivasta muovailusetistä ja luulen, että niiden avulla syntyy vielä paljon taideteoksia. 

Oletko sinä jo tutustunut Ailefon tuotteisiin?


-Såfin

/Yhteistyössä: Kiddex Oy ja Ailefo/ 

1 kommentti:

  1. Selvästi hauska luovuushetki! Muovaileminen on kyllä hurjan hauskaa puuhaa, vaikka meillä pojat luuleekin ilmeisesti sen kasvavan, kun kylvävät ihan kaikkialle :D

    VastaaPoista