2018/09/27

Mustat suihkut ja jättikokoiset laatat

Sisustusvillitys kotonamme jatkuu. Kerroin aiemmin teille meidän valkoisesta saunasta, sisustusjulisteista, kalanruotoparketista olohuoneessa ja erilaisesta eteisen seinästä. Tänään halusin jakaa yhden superkivan yksityiskohdan meidän kodista jonka lopputulokseen meillä oli suuret odotukset. Päätimme laittaa kaikkiin kylpyhuoneisiin ja vessoihin mattapintaiset mustat hanat ja suihkut. Koska suihkut ja hanat olisivat melko hallitsevia ja erottuvia päätimme rauhoittaa muun tilan vaaleilla laatoilla. Laattojen valitseminen oli vaikein tehtävä kaikista pintamateriaaleista. Kannoimme kotiin kymmeniä eri mallikappaleita ja vertasimme niiden sävyeroja eri valoissa. Olimme varmaan kaikkien myyjien suosikkiasiakkaat siinä vaiheessa. Heh. Laattoja ei nimittäin tuosta noin jälkikäteen vaihdeta, vaan niiden kanssa elää seuraavat kymmenen vuotta vähintään. Siksi halusimme olla tarkkoja valintamme suhteen..

Vessoihin ja saunaan toimme mittatilaustyönä tilatut suihkuseinät jossa reunusta toistaa samaa mustaa teemaa. Musta ja valkoinen toimii minusta hyvin toistensa kontrastina. Saunan suihkutilan päätimme pinnoittaa mahdollisimman isolla laatalla ja yksinkertaisuutta toistaa se että käytimme samaa laattaa sekä lattialla että seinällä. Jotta pystyimme käyttämään näin isoa laattaa myös lattialla asensimme unidrain viemärin jonka idea on se että se ei sijaitse keskellä lattiaa vaan kaikki vedet valuu seinän myötäiseen kouruun ja sieltä pois viemäriverkostoon. Olen todella tyytyväinen meidän mustiin suihkuihin ja laattavalintoihin. Ainut jännitys on se, että näin mustiin ja erottuviin suihkuihin ja hanoihin saattaa kyllästyä lyhyen ajan päästä. Nyt ei ainakaan vielä tunnu siltä, vaan olemme supertyytyväisiä tähän ratkaisuun.

/Suihkuseinät: Mittatilaustyö: Suomen lasitehdas/ Mustat hanat: Tapwell/ Kylpyhuoneiden kaikki laatat: ABL-laatat/

Mitäs pidät meidän suihkutiloista ja kylpyhuoneista?

-Såfin

3 kommenttia:

  1. Tykkään! Mä niiiin haaveilen siitä ajasta, että meillä olisi kaksi suihkua ja muutenkin toimivat peseytymistilat :)

    VastaaPoista
  2. Ihana! Niin raikas ja valoisa kokonaisuus. Meillä remontoitiin sauna juuri, vaaleat lauteet ja tumma seinä.

    VastaaPoista
  3. Ihana kylpyhuone! Itse tykkään myös todella paljon valkoisista pinnoista, tila tuntuu aina niin paljon avarammalta ja valoisammalta. Mustat yksityiskohdat tuovat sitten siihen hyvin särmää. Suihkuseinien kehyksistä tykkään erityisen paljon! Valkoinen saunakin on harvinaisempi ratkaisu, mutta mielestäni todella kiva vaihtoehto tavalliselle perinteiselle puulle, joka ei aina sovi yhteen muun sisustuksen kanssa.

    VastaaPoista