2018/11/07

Meidän syksyinen olohuone

Muuton jälkeen meidän olohuone on ollut haastavin sisustettava huone koko talossa. Sen kahdella laidalla on seinän suuruiset ikkunat jotka ylettyvät lattiasta kattoon. Tästä syystä huonekalujen sijoittamista saa miettiä vähän ekstraa. Muuton jälkeen olemme ostaneet olohuoneeseen hieman viherkasveja ja uuden maton. Muuten huonekalut ovat samat kuin ennen muuttoa. Mitä sitä hyvää menisi vaihtamaan?! Viikko sitten minulle kuitenkin tuli sellainen olo, että kaipaan tähän tilaan jo hieman päivitystä ja suuntasin tekstiiliostoksille. Uusilla tyynyillä ja muutamalla koriste-esineellä saa kivasti uutta ilmettä olohuoneeseen. Minä rakastan hassuja koristetyynyjä ja tällä hetkellä lempparini ovat esillä olevista tyynyistä iloiset pilkulliset tyynyt sekä ryijyä muistuttava valkoinen tyyny. Ne saavat minut hyvälle tuulelle. 

(Julisteet saatu blogin kautta)

Meidän sohvapöydälle löysin Ikeasta keraamiset kaktukset, jotka toistavat samaa hassuttelevaa tyyliä kuin meidän sohvatyynyt. Lisäksi meidän pikkupojat ihastuivat löytämäämme tiimalasiin joka komeilee kaktusten vieressä. Olemme pitkään pohtineet sekä sohvien sijoittelua, että niiden korvaamista. Kesällä saimme isoäidiltäni ihanan vanhan 50-luvun sohvan jonka veimme entisöitäväksi ja uudelleen verhoiltavaksi. Eilen sain juuri viestin siitä, että sohva on nyt työn alla. Kun se valmistuu, se tulee paraatipaikalle keskelle olohuonetta suuremman valkoisen sohvan tilalle. Ikkuinoiden takia olemme sijoittaneet sohvat niin, että niiden takaa mahtuu kulkemaan. (Ei niin, että siitä kävelisi, mutta kiinni ikkunaan niitä ei voi laittaa. Heh. ). Samalla kattoon kiinnitetyt rullaverhot mahtuu putoamaan nätisti lattiaan asti. 

Huonekalut ja esineet meidän olohuoneessa tulee varmasti vielä hakemaan paikkaansa, mutta pikkuhiljaa tämä huone on alkanut tuntumaan kodilta. Vietämme täällä paljon aikaa perheen kesken ja siksi on tärkeää, että huoneessa on hyvä ja iloinen tunnelma. Olen aina ollut sitä mieltä, että sisustaminen ei saisi olla liian vakavaa ja se myös näkyy meidän kodissa.

Mitäs pidät meidän olohuoneesta?

-Såfin

PS. Sinua saattaa myös kiinnostaa kirjoitus meidän makuuhuoneesta tai kenties valkoisesta saunasta..

1 kommentti:

  1. Kaunis ja viihtyisä olohuone♥ Ja tiimalasi oli yksi lempijuttuni lapsena :D Omassa mallissani tosin värjätty neste juoksi hiekan sijaan :)

    VastaaPoista