2018/11/19

Viikonlopun antia

Meillä on ollut vauhdikas ja ihana viikonloppu. Kaiken kohokohta oli tietenkin lauantaina parhaan puolensa paljastanut aurinko. Siitä on viikko kun viimeksi itse sain nauttia auringosta Budapestin reissullamme, mutta en muista milloin täällä Suomessa olisi viimeksi paistanut aurinko siniseltä taivaalta. Olemme auringon takia viettäneet paljon aikaa ulkona ja muutenkin tunteneet olomme energisiksi. Tänä viikonloppuna näimme myös kavereita ja meidän pikkumies oppi todella hienon uuden taidon. Kyllä me vanhemmat olemme ylpeitä. Tältä meidän perheen viikonloppu näytti.. 


Tänä viikonloppuna olemme:

Pelanneet kaksi jääkiekkopeliä. Pojat pelasivat sinnikkäästi ilman yhtään vaihtomiestä kaksi täyttä peliä. Vaikka voitto jäi tällä kertaa haaveeksi, he tsemppasivat todella hienosti. 

Juhlineet pikkujouluja. Meidän isi-ihminen yöpyi yhden yön Tampereella työpaikan pikkujoulujuhlien takia. Samalla meidän esikoinen yöpyi minun vanhemmilla ja minä taas vietin laatuaikaa meidän nuorimmaisen kanssa yhden illan verran. Me kävimme jäätelöllä ja shoppailemassa Jumbossa.

Ihastelleet kotiamme auringonpaisteessa. Oli pakko räpsiä muutama kuva siitä kun auringonvalo säteili sisään meidän olohuoneen suurista ikkunoista. Aurinkoa tulee kyllä kieltämättä ikävä tähän aikaan vuodesta.

Käyneet perheuinnissa ja joku oppi uimaan! Tällä kertaa olimme harkoissa kahdestaan meidän kuopuksen kanssa ja pystyin antamaan hänelle kaiken huomioni. Yhtäkkiä huomasin, että hän otti ensimmäiset kunnolliset uintiotteet ja pysyi pinnalla. Vau. Kyseessä oli ehkä 1 metri, mutta kumminkin tosi hieno jutt 4-vuotiaalle. Niin hienoa.

Ostanut täydellisen pikkumustan. Minä löysin shoppailureissulla täydellisen mekon. Siinä on sekä samettia että pitsiä mutta silti se on hyvin klassinen ja kaunis. Harvoin olen näin iloinen yhdestä ostoksesta.

Käyneet iltapäiväkävelyllä. Kun aurinko tuli esille lauantaina en voinut vastustaa lenkille lähtemistä. En tosin ollut yhtään juoksutuulella joten päätin tehdä reippaan tunnin mittaisen kävelyn. Ai että miten virkistävää.

Lukenut kirjan. Sain tänä viikonloppuna päätökseen Sommarön-nimisen kirjan. En koskaan ole ollut lukutoukka, mutta haluan kielen takia yrittää elvyttää lukemistahtiani hieman. Nyt loppuvuodesta olen siksi lukenut n. yhden kirjan kuukaudessa (joka on paljon siihen nähden miten vähän aikaa tällaisiin touhuihin on). 

Viettäneet iltaa ystäviemme kanssa syöden hyvää ruokaa ja lapset saivat myöhemmin illalla uida poreammeessa. Tein itse tuliaisiksi mukaan lasagnea ja saimme syödä myös herkullista mustikkapiirasta. Istuimme (ehkä luvattoman) myöhään sillä juttua ja naurua riitti pitkälle yöhön.

Käyneet pyöräilytreeneillä. Sunnuntaina minun oli ensin tarkoitus käydä kuntosalilla mutta hieno sää sai minut toisiin ajatuksiin. Kävin sen sijaan polkemassa 23 kilometrin pyörälenkin pururataa pitkin. Oli todella ihanaa ja virkistävää. 

Varustautuneet talvikengillä. Mummo teki hyvän löydön myyjäisistä meidän pikkupojille sillä hän löysi sieltä heille juuri sopivat talvikengät. (kiitos!) Nämä olivat ainoat puuttuvat palaset poikien talviasuista. 

Syöneet illallista minun vanhempien luona. Joka sunnuntai kaikki perheestämme kynnelle kykenevät kokoonnumme minun vanhemmille syömään ja istumaan iltaa. Tällä kertaa koko porukka oli kasassa ja ilta pyöri ihanasti siskojeni vauvojen ja hyvä ruuan ympärillä. 

Mitä sinä teit tänä viikonloppuna?

-Såfin

1 kommentti:

  1. Kuulostaa oikein mukavalle viikonlopulle! Me mm. pidettiin disco, leivottiin pipareita ja ulkoiltiin auringosta nauttien.

    VastaaPoista