2015/11/02

Hetki ennen Halloween-juhlia

Kuten ehkä arvaatte, myös meillä juhlittiin tänä vuonna Halloweenia. Vietimme tätä karmivan pelottavaa juhlaa meidän kummitytön ja hänen perheen seurassa meidän kotona. Joukossamme oli pieni kärpässieni, vähän isompi merirosvo, kaunis lumikki, oikeasti vähän pelottava rokkari, iloinen piru, karmaiseva kurpitsa, höpsö noita ja vilkas lepakko. Aika värikästä porukkaa siis. Hahaa.. Illan aikana napsin kyllä joitain kuvia, mutta ne olivat niin hämärässä otettuja ettei niissä ole kovin paljon katsottavaa. Joten tänään tarjoan teille siis... (rummutusta).. tattadaa: Se hetki juuri ennen Halloweenjuhlien alkua. Mielessänne voitte sitten kuvitella miten nämä ihanat pienet hahmot juoksevat pitkin meidän lattioita välillä syöden Halloween-herkkuja ja välillä levittämässä leluja ympäri olohuonetta..

Meillä syötiin tällä kertaa kurpitsakeittoa, ribsejä ja pelottavia kummituskeksejä jäätelöllä. Olemme juhlineet Halloweenia useampana vuonna - siitä on melkeinpä muodostunut jo perinne. Meistä Halloween on mukava syy kutsua kavereita kylään ja lapset saavat pukeutua lemppari naamiaisasuihinsa. Lisäksi siihen liittyy paljon kaikennäköistä muuta kivaa, kuten pientä askartelua, kynttilöiden sytyttämistä ja hieman erilaisen ruuan kokkailua. Joten miksipä ei? Meidän lasten ei tarvinnut surra kun juhlat päättyivät vaan heillä oli tiedossa Halloween-aiheiset juhlat vielä seuraavanakin päivänä Mummolassa. Aika pelottava viikonloppu kaiken kaikkeaan.

Juhlittiinko teillä tänä vuonna Halloweenia?

-Såfin

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat juhlat teillä <3 Niin hienoja kuvia!
  Me juhlittiin Halloweenia perjantaina lasten kanssa paapan luona, jo perinteeksikin muodostuneet "Bellan bileet" oli jälleen menestys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Kivaa, että tekin juhlistatte Halloweenia - se on minusta sen verran erikoinen juhla, että sen ympärille on hauskaa suunnitella bileitä!

   Poista
 2. Teillä on varmasti ollut hurrrjan hauskat juhlat :) Me keskityttiin lasten kanssa askartelupuoleen ja herkuteltiin oman perheen kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ne olivat kyllä kerrassaan "karmivat" juhlat! Hihii.. Askartelu Halloweeninä on kyllä erityisen hauskaa. Etenkin lapset tykkäävät paljon!

   Poista
 3. Ihania kuvia, varmasti oli huippu bileet! Mekin juhlittiin jo perjantaina juurikin noissa "Bellan bileissä" missä Nadjankin porukka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Teillä on siis ollut oikein isot bileet! Ihanaa, niin se pitää <3

   Poista
 4. Tosi kivoja kuvia! ♡ Ja vau mitä koristeita, kivaa huomata että muutkin juhlii halloweeniä ja jaksaa vielä lisäksi panostaakin siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Minusta tällaisiin vähän erikoisempiin juhliin on mukava panostaa! Ja meidän pojat tietenkin tykkäävät kaikesta pelottavasta. Hihii..

   Poista
 5. Meidät kutsuttiin naapuriin extempore Halloween juhliin (äitejä ja lapsia) Erittäin mukavat ja onnistuneet juhlat kaikkien mielestä.

  VastaaPoista
 6. Mä en ole tähän mennessä koskaan viettänyt halloweenia. En ole järjestänyt itse, eikä mua ole koskaan mihinkään sellasiin kutsutukaan :D Mutta nyt on kyllä pakko ryhdistäytyä ensi vuonna ja järjestää jotain. Jotain aikuisten ja lasten yhteistä kivaa :D

  Ihanan näköiset juhlat teillä!

  VastaaPoista