2015/11/20

Minin tukka-ongelma

..tai eihän tämä ole meidän kuopuksen ongelma vaan lähinnä meidän vanhempien ongelma. Emme osaa päättää. Meidän kuopus täyttää siis pian kaksi vuotta (!!) ja hänen ihanat hiuskiekurat ovat kasvaneet hänen syntymästä asti ilman, että olemme leikanneet niitä. Nyt huomaan, että hiukset ovat välilla suussa, vetskarin välissä ja milloin missäkin tiellä ja olen pikkuhiljaa taipumassa siihen, että voisimme leikata ne. Tai ainaskin vähän tasoittaa niitä. Pikkuriikkisen. Vai eikös sittenkään.. Apua! Tämä on suuri kysymys. Tuntuu jotenkin niin suurelta askeleelta. Että pitäisikö tässä niinkuin myöntää, että meidän pienin on oikeasti kasvamassa isoksi.

Pitäisikö siis leikata nämä ihanat vauvahiukset pois? Vai pitäiskö vielä odottaa? En ymmärrä miksi - mutta tämä on aika tunteellista.. Nyyh.

Eli: Yes or no?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Oih, ymmärrän teidän suuren kysymyksen <3 Sit kun leikkaatte nuo ihanat vauvahaituvat niin teidän pikkusesta humpsahtaa "oikea pikku poika", ei enää mikään vauveli <3

  Niisk <3 Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on just se "ongelma".. Silitän hänen taipuvia pitkiä hiuksia joka ilta. Mutta käytännössähän olisi järkevää leikata kun ne jo on vähän tiellä.. Meidän vauva. Nyyh <3

   Poista
 2. Anna olla jos siltä tuntuu :) Vähän samaa ongelmaa kyllä tääläkin, Iivon hiukan harvat hapset alkaa olla melkoisen pitkät :D Mutta kaukana siitä rehuletistä mitä esikoiselle kasvatettiin ennenkuin herättiin leikkaamaan reilummalla kädellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi jotenkin vaan niin helppoa antaa olla! <3 Jos me olisimme leikkaamatta hänen tukkansa vielä monta vuotta, pysyisiköhän hän aina vauvana..? Niisk..

   Poista
 3. Meidän 2-vuotias kävi eilen ja etuhiuksien lisäksi hölmönä annoin leikata takaakin. Nyt on ikävä sitä vanhaa Onnia! Älä siis leikkaa jos yhtään epäilyttää vaan nauti niistä kiekuroista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih - kyllä se on varmasti aikamoinen shokki kun tukka katoaa! Ja kyllä nautin. Tänäänkin silitin siihen pisteeseen asti että pieni käsi jo tuli siihen väliin ja hän sanoi "mamma pois".. Hihii..

   Poista
 4. Me jouduttiin leikkaamaan jonkin aikaa sitten Helmin ihanat enkelin kiharat pois täiden takia ja aluksi se kyllä harmitti mutta nykyään olen super tyytyväinen! Joten leikkaa vaan jos tuntuu siltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli täitä lasten hoitopaikalla alkusyksyllä. Onneksi ei kantautunut meille kotiin, muuten en ehkä pohtisi näitä tukka-asioita enää, vaan olisimme toimineet samalla tavalla kuin te. Se leikkaaminen varmasti tuntuu vain pahalta sillä hetkellä kun sen päättää tehdä ja hetken päästä siihen tottuu :D

   Poista