2015/11/04

Sisustuskortit seinällä

Lanseerasimme kesällä sellaisen meidän perheen "sisustuskorttiseinän". Ideana on koota yhteen paikkaan muutama kaunis kortti, jotka kuvaavat sen hetken tunteita ja ajatuksia. Tietysti nämä kortit kuvaavat myös sen hetken mielentilaa, johon vaikuttaa esimerkiksi vuodenaika ja käynnissä olevat projektit. Koska edelliset kortit teipattiin seinälle kesällä tuntui siltä, että ne on jo aika korvata uusilla. Onhan siitä kesä-mielentilasta jo päästy aika kauas.  

Yhtä korttia emme malttaneet vaihtaa - "Lets go Anywhere" kortti sai jäädä vielä ainakin hetkeksi seinälle. Oikeastaan ostimmekin jo toisen kortin sen tilalle, mutta tuo kortti kuvastaa niin hyvin meidän tämänhetkistä fiilistä, ettei sitä voinut ottaa alas. On hauskaa ajatella, että meillä on kaikki vaihtoehdot auki ja voimme tehdä mitä tahansa haluamme. Muutoin mennään aikalailla syksyisissä tunnelmissa ja tuo kortti missä on kaksi suloista nukkuvaa hahmoa kuvaa ehkä hieman sitä tunnetta, että olisi kiva kohta vaipua sellaiseen talviuniseen horrostilaan. Hihii..

Onko sinulla samanlaiset fiilikset - vai olisiko sinun korttiseinällä aivan toisenlaiset kuvat?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Kunnon talviunet oliskin aivan mahtavat! Onneksi nyt sentään on ollut lämmintä ja aurinkoista niin piristää :) Meidän seinällä ei ainakaan tuota hämähäkki-korttia olisi. Pienin kun kirkuu jo pelkästä sanasta niin tuskin olisi sopivaa häntä ajatellen, ellei halua vielä mennä Halloweentyylillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olisi. :D Lämmin ilma onkin ollut tosi mahtava! Ei ole ainakaan tarvinnut kääriytyä paksuimpiin talvivaatteisiin vielä... Voih, teidän pienellä on hämppäri-pelko!

   Poista
 2. Ihania kortteja. Mulla on ajatuksena laittaa eteisen seinälle kolme (aika pientä) taulua. Tekstitauluja, sellasia ihan ite tehtyjä. Mulla on vaan yksi teksti vielä hakusessa, kun en millään kelpuuta siihen mitä tahansa. Siinä pitää olla sellaista eteistunnelmaa :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Tekstitaulut ovat tosi kivoja - etenkin jos niissä on jokin juju, tai sellainen lause joka oikein pysäyttää.. Toivottavasti keksit siihen viimeiseen taluun hyvän tekstin!

   Poista