2015/11/29

Värikoodatut lapset

Okei, nyt on pimeää ja puistoissa on vielä pimeämpää. Fiksuna äitinä ostin aiemmin meidän pojille melkein kokomustat haalarit. Jess, todella kätevää pimeässä. Etenkin noin kun on yksin lasten kanssa iltaisella ulkoilemassa ja yrittää pitää kumpaakin silmällä. Puistomme on kaiken lisäksi aivan täynnä lapsia joilla myös on tummansiniset tai mustat haalarit. Oli tehtävä jotain. Marssimme kauppaan ja etsimme mahdollisimman huomiota herättävät pipot. Eikä tarvinnut etsiä kauan. Sieltä nämä kaksi ilkimyshattua tuijotti meitä hyllyssä. Eli kaksi kappalatta, kiitos!

(Pipo: H&M, Takit: Reima, Valokuvat: otettu aivan liian huonossa valossa.. Hihii..) 

Vaikka en normaalisti välttämättä pukisi lapsiani samoihin värikoodattuihin vaatteisiin, tämä on yksinkertaisesti kätevää. Painan vaan yhden värikoodin mieleeni ja näen sadasosa sekunnissa missä meidän lapset liikkuu.. 

Tämä on nyt meidän ensimmäinen vastalause pimeydelle! Ja lisää on tulossa - nimittäin pian pääsen julkistamaan tämän blogin uuden yhteistyökumppanin ja sen myötä on myös tulossa mm. arvontaa ja lisää vastalauseita pimeydelle.. Hihii..

Miten te kapinoitte pimeyttä vastaan?

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Hei aika näppärä idea ! Meillä on molemmilla tytöillä punamustat puvut eli juurikin sitä massaa mitä kaikilla muillakin on. Mutta me asutaan täällä peräkylällä niin ei täällä hirveästi muita ihmisiä ole tai autojakaan huristele vaarallisesti ohitse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. :D Kaikista tärkein juttu on, että oman lapsen erottaa kaikessa pimeydessä. Meillä se ei todellakaan ollut helppoa ennen näitä hattuja..

   Poista
 2. Tuo onkin hyvä keino :) Meillä isommat lapset hukkuu vaan tuohon viereiseen metikköön, mutta äänen perusteella löytyy kyllä. Pojilla on kyllä lasten otsalamputkin ja isompi pojista valitsi oranssin talvitakin.

  VastaaPoista