2015/11/15

The Valokuvausaamu

Valokuvaus.. Niin ihanaa mutta samalla niin stressaavaa. Yksi etu siinä, että lapsi on päivähoidossa on tietenkin se että, lapsi pääsee mukaan päiväkodin järjestämään valokuvaukseen. Siinä ikuistetaan koko päiväkotiryhmä ja samalla saa kätevästi tilattua myös mahdolliset veljeskuvat ja yksinkuvat. Tosi jees ainakin näin joulua ajatellen. Myös meidän pojat osallistuivat aiemmin syksyllä tällaiseen valokuvaukseen. Ja nyt kun pyörittelen tässä kaikenlaisia joululahjajuttuja ja valokuva-albumeita mielessäni, tuli samalla mieleen etten ole kertonut teille yhdestä hieman kohtalokkaastaa aamusta.. "The valokuvausaamu".


Viimeinen asia, jota hoin itselleni juuri ennen nukahtamista oli silloin: "muista, että huomenna on poikien valokuvaus. muista että huomenna on.." Aamulla onnistuimme torkkumaan jotenkin herätyskellon säestämänä hieman pidempään kuin normaalisti. Kun koko porukka oli jalkeilla jokainen säntäsi eri suuntiin ja huusimme ohjeita milloin kenellekkin perheenjäsenelle. Ja sitten: Ainiin, se he***tin valokuvaus.

Kaikessa kiireessä keksimme tietty kaiken lisäksi, että pojilla pitäisi olla samanlaiset paidat päällä, mieluiten kauluspaidat. Ja eikun silittämään. Sain pienen häsläyksen jälkeen ensin kauluspaidan autettua meidän vanhemman pojan päälle. Hikipisaroiden valuessa taiselin jo toisen pienen miehen kauluspaidan kanssa ja juuri kun luulin, että olisimme valmiita lähtöön näen kun se meidän 4-vuotias juoksee eteiseen ILMAN vaatteita. Kauluspaita ei kuulemma ollut hyvä. *Huoh* No siinä sitten neuvottelemaan heti aamutuimaan.

Eli nyt kun katsot näitä kuvia toivon, osaat antaa näille kauluspaidoille niiden ansaitseman arvostuksen.. Hahaa..

-Såfin

Note to self: Ensi vuonna perus trikoo-paidat on ihan ok.. Ainiin, ja valitse ne edeltävänä iltana.

8 kommenttia:

 1. No osaan kyllä! Ihanan iloisia kuvia!

  VastaaPoista
 2. Niin hienoja kuvia <3 söpöliinit siellä :)

  VastaaPoista
 3. On onnistuneet kuvat ja hienot paidat :D

  VastaaPoista
 4. Ihania poikia ♥ Mä usein olen muistanut kerhokuvan vasta kerhon eteisessä. Tai nykyään kyllä kuuden vuoden jälkeen kerhotädit osaavat jo muistutella asiasta monta kertaa :D

  VastaaPoista