2015/11/01

Projekti joka lähti käsistä

Jottei tämä blogi karkaisi liian kauan arjesta ja täällä esiintyisi vain hymyileviä ja juhlivia ihmisiä haluan kertoa mitä olemme tehneet OIKEASTI meidän vähäisellä ekstra-ajalla viime aikoina. Ollaan järjestetty, siivottu, silitetty, karsittu, viikattu, putsattu ja olleet jopa salaa hieman ylpeitä itsestämme, että saimme tämän aikaiseksi. Kyseessä on siis meidän kaappien, laatikoiden ja lelukorien läpikäymisestä ja niiden järjestelystä. Vaikka projekti ei ole vielä päätöksessä (onko koskaan?) olemme saaneet hyvin paljon aikaiseksi ja ainakin vaatepuolella homma on edennyt jo melkoisesti.

Joskus tulee sellainen hetki kun kaikki tavarat kaatuu päälle hyllyiltä ja se saa jotenkin laukaistua ketjureaktion, joka johtaa vähintään tällaiseen suursiivoukseen. Näin meillä ainakin kävi. Meillä meni hermo. Lähdimme Ikeaan hankkimaan lisää säilytyslaatikoita ja päädyimme pikkuhiljaa käymään kaikkia tämän kodin kolkkia läpi. Meidän silmien edessä on pyörinyt milloin mitäkin kasoja kuten: "Lahjoitettavat", "Pois heitettävät", "Myytävät" ja "Säilytykseen" menevät tavarat. Poikien vaatteita olemme pääosin siirtäneet vielä säilytettäväksi Mummon ja Vaarin vintille ja omia vaatteita olemme lahjoittaneet erinäisiin osoitteisiin. Minun mielessä on vain yksi askarruttava asia ja se onkin oikein kunnollinen mysteeri: Mistä tätä tavaraa oikein tulee??

Onko teillä suursiivousprojekteja vai oletteko enemmän sellaisia jotka järjestää "vähän joka päivä"-meiningillä?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Vau, ootte tehnyt sen mitä täällä pitäisi tehdä! Suurin osa laatikoistakin on olemassa, mutta into on piiloutunut johonkin rojujen sekaan. Toivottavasti se löytyy vielä ennen kuin jäädään itsekin kaaoksen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli aika pitkään myös motivaatio hukassa. Jossain vaiheessa vaan tuli mitta täyteen ja oli pakko tehdä jotain! Huoh! :D

   Poista
 2. Reippaita <3 Ja aivan kadehdittavan järjestelmällisesti olette säilöneet! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on just nyt kaaos ja projekti käynnissä. Jouduimme tyhjentämään lastenhuoneet täysin remontin takia. Myös vaatehuone ja vaatekaapit. Nyt olen tarkkaan miettinyt mitä vaatteita ja tavaroita huoneisiin palautetaan. Nyt on tyhjennetty myös meidän vaatekaappi.. Autotallissa olisi myös paljon läpikäytäviä tavaroita, mutta ehkä sitten kun remppa on ohi.

  VastaaPoista