2015/11/06

Meidän poppoon pihatreenit

Yhtenä päivänä meidän isi-ihminen tuli kotiin kaksi mailaa ja yksi sellainen minikokoinen lätkämaali kädessään. Sen jälkeen kun eräs äiti-ihminen oli ihmetellyt missä näitä mahdollisesti tullaan säilyttämään, piti tietenkin innostua vähän. Noh, vähän on ehkä väärä sana. Meidän pojat eivät meinanneet pysyä housuissaan kun näkivät nämä uudet pihalelut. Pitihän meidän sitten mahdollisimman nopeasti päästä virittämään pojille pelit meidän etupihalle. 
Ajattelimme, että olisimme pitäneet jonkinnäköisen pienen opastuksen, että miten tällaisilla mailoilla pelataan. Noh - ei tarvinnut. Pojat senkun ottivat mailat ja rupesivat pelaamaan. Tyyli meidän palloaiheisissa pihatreeneissä oli siis vapaa. Palloa lyötiin mailoilla, heitettiin käsillä ja potkittiin kuin mitkäkin futaajat. Kaikella näillä eri liikkeillä oli kuitenkin sama suunta - kohti uutta hienoa maalia. Siellä maalissa saattoi myös aina silloin tällöin olla muutama pikkupoika, vielä pienempiä pikkukiviä ja pari mailaa. 

Tällaiset #sekamelskasikinsokinhuihai-pihatreenit tällä kertaa. Hahaa..

-Såfin

PS. tällä tavalla nämä isi-ihmiset saavat niitä kuuluisia isi pisteitä - sillä onhan ihminen joka tuo tällaisia leluja kotiin aivan maailman paras ja viilein vanhempi, tietenkin!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja hauskoja puuhia! Meidän pikkumaali hajosi pari vuotta sitten atomeiksi ihan nätillä pelillä, mutta olikin ihan heppoinen viritelmä. Käydään kuitenkin lasten kanssa joskus sadesäällä kylän salissa pelaamassa sählyä. Saa lapset mukavasti purettua energiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - nämä ovat kyllä ihan parhaita hetkiä! :D Nämä tällaiset pallopelit ovat ihan parasta puuhaa kun huomaa, että lapsilla on aivan liikaa energiaa. Tuollainen salihan on ihan huippu, etenkin juuri sade- tai loskasäällä..

   Poista
 2. On siinä menoa ja vilskettä ja mikä ihana ajatus isiltä :) Mä niin voisin nähdä meidän pojat, tossa teidän poikien jatkona pelaamassa. Ja arvaas mitä, vasta hetki sitten tajusin, että nuohan on hyvin samanikäisiä keskenään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin ensin kyllä vähän eri mieltä tästä hankinnasta. Kävi kuitenkin lopulta ilmi että tämä oli todella hyvä sijoitus! :D Ja kyllä, nythän minäkin vasta oivalsin että meillähän on aivan samanikäiset pojat <3

   Poista
 3. Hihii, aivan ihania kuvia <3 ja varmasti vetäs isi pointsit himaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D <3.. Näin on. Mun pitää nyt vaan keksiä joku tapa tasata pisteet.. Hahaa.. :D

   Poista