2015/11/09

Virallinen isänpäiväraportti

Tässä se tulee; meidän virallinen raportti kaikkien isien vuoden kohokohdasta: Isänpäivästä! 

Meidän lapsukaiset herättivät isin kello 7.41 kuiskaamalla korvaan: "Muistatko, että tänään on se isien päivä?". Vasta sen jälkeen menimme kolistelemaan keittiöön ja kattamaan pyötään juhla-aamiainen kynttilöineen ja herkkuineen. Kun kaikki oli valmista herätimme isin (toisen kerran) laulamalla ja viemällä hänelle lahjat sänkyyn. Toinen lapsista ei suostunut laulamaan. Lapset olivat koristelleet  isille tyynyliinat, jossa oli kädenjälkiä ja hienoja piirrettyjä kukkia. Ne piti tietenkin heti saada sänkyyn ja vaihdoimme sitten lakanat ennen kun pääsimme aamiaiselle. (Luulin joskus, että on asioita joita en tee ennen kun olen saanut ensimmäisen kupin kahvia aamuisin. Tämä OLI yksi niistä.)

Kello 10.15 lähdimme aamiaisen ja pienten leikkien jälkeen isin toiveesta ulkoilemaan ja pojat ottivat pyörät alle. Siirryimme sateen yllättäminä aika nopeasti seuraavaan osoitteeseen Vaarin luokse syömään herkullista brunssia. Ruuan jälkeen lapset leikkivät piilosta ja kello 12.14 meidän isi kiipesi piiloon takan päälle. Pitäähän isien vähän saada hassutella isänpäivänä?! Isin toiveesta nukuimme kotona koko perhe muutaman tunnin päiväunet ja siirryimme lopulta vielä viimeiseen osoitteeseen Mofan luokse syömään illallista. Kaivoimme siellä ruuan jälkeen valokuva-albumit esille, muistelimme ja nautimme. 

Koska tämä on virallinen raportti meidän päivästä haluan vielä mainita, että toiseen suuntaan kulkiessa Mofan luokse meidän autossa kulki 3.20 metriä pitkä puskanleikkuri ja toiseen suuntaan sitten 2.20 metriä pitkä avattu parketti-paketti. Don't ask why.. Håhåå.. #sähläyksenmääräonvakio. Kello 20.04 lähdimme kotiin iltapuuhiin. 

Sen pituinen se! Meidän isit ja heidän päivä <3

Miten teidän isänpäivä meni?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Me oltiin ihan vain kotona. Käytiin lenkillä tihkusateessa, syötiin pizzaa ja kakkua :)

  Btw. Mikä kamera ja objektiivi sulla on näissä uudemmissa kuvissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täälläkin tosiaankin ulkoiltiin tihkusateessa.. :D Sekin oli kyllä tosin ihan piristävää! Hihii..
   Minulla on käytössä Nikonin D610 järkkäri AF-S 50mm f/1.8G -objektiivilla.. :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Teillä on sitten touhua riittänyt! :)
  Tuo kakku näyttää ihan yli herkulliselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - oli kyllä aikamoinen isänpäivä! Ja herkkuja tuli kyllä syötyä taas muutaman viikon edestä :D

   Poista
 4. Mulle iski nälkä! Eikun siis mukavaa isänpäiväpuuhaa teillä :) Me saatettiin antaa lahjaksi suukkojen lisäksi flunssapöpöjä eli siis laiskottelulahja jälkitoimituksella.

  VastaaPoista