2017/09/25

Minne matka vie?

Me olemme aina tykänneet reissaamisesta. En ole ihan varma miksi. Luulen, että siihen liittyy moni asia. Yksi on ainakin se, että minusta kunnollista lomaa ei voi viettää kotona. Siellä on aina miljoona eri asiaa jotka pitäisi hoitaa. Velvollisuudentunne, tekemättömät kotityöt ja loma eivät sovi yhteen. Kunnon rentoutuminen vaatii hiekkarantaa kaukana kotoa. Kaikki meidän perheenjäsenet ovat myös poikkeuksellisen uteliaita. Reissussa on kiva nähdä paikallista kulttuuria ja erilaisia nähtävyyksiä. Niinpä meidän perheen matkat ovat vuosien mittaan olleet sekä erilaisiin kaupunkeihin että rantalomakohteisiin. Tärkein lomassa on kuitenkin yhdessäolo yhdistettynä uusiin elämyksiin. Nyt meillä on jo yhteinen viikon mittainen laskettelureissu varattuna ensi keväälle jota odotamme tosi paljon. Sitä ennen olisi kuitenkin päästävä jonnekkin reissun: sekä kaupunkilomalle että rannalle..

Olemme pohtineet erilaisia matkakohteita ja juuri kun luulimme, että meidän seuraava matka olisi aurinkomatka meidän suunnitelmiin tuli muutos. Meidän läheinen ystäväperhe muuttaa yllättäen työn perään Saksaan ja haluamme ehdottomasti käydä tutustumassa heidän uuteen kotikaupunkiin. Niinpä suunnittelemme nyt syksylle matkaa Müncheniin pidennetyksi viikonlopuksi. Itse olen kyllä käynyt Saksassa mutta tämä kyseinen alue on minulle uusi. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että etelänmatkan tekeminen luultavasti siirtyy tammikuulle. Olemme miettineet useita rantalomakohteita: perinteistä Kanarianlomamatkaa, Thaimaan-matkaa tai hieman erilaista kohdetta kuten esimerkiksi Vietnamia tai kenties Kambodzaa. Kivoja kohteita on niin paljon, ettemme osaa päättää!

Onko sinulla reissuja suunnitteilla? Onkos sinulla kenties vinkkejä siitä mikä voisi olla hyvä rantalomakohde tammikuussa?

-Såfin

PS. Viime viikolla blogissani järjestetty Fuko Tabs Maitohappo D-vitamiiniyhdistelmä tuotepakkettien voittajat on nyt arvottu. Onneksi olkoon voittajille: Minttu47 sekä Minna M. Olen teihin yhteydessä!

2 kommenttia:

  1. Täällä olisi myös kova matkakuume päällä, mutta täytynee odotella miehen töiden vuoksi kevääseen. Ellei nyt piakkoin pystytä vielä ottamaan kuopusta mukaan ja karkaamaan edes viikonlopuksi johonkin :D

    VastaaPoista
  2. Minäkö voitin?! Meillä on ensi kuussa tiedossa reissu Espanjaan. Siellä on silloin kahdet isovanhemmat ja miehen siskokin perheineen.

    VastaaPoista