2017/09/10

Kämppä myyntikuntoon

Kuten ehkä olet huomannut, meidän rakennusprojekti etenee tällä hetkellä hurjaa vauhtia. Samaan aikaan kun valitsemme laattoja ja kodinkoneita meidän uuteen kotiin meidän pitäisi myös alkaa miettimään meidän nykyisen kodin myymistä. Olemme olleet onnekkaita kun rahoitus onnistui niin, että saimme asua omassa kodissamme koko rakennusprojektin ajan. Asumme siis tällä hetkellä erillistalossa Pohjois-Helsingissä 117 neliössä. Seinien sisään kätkeytyy 2 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, vaatehuone, sauna, takkahuone, viinikellari ja oma piha autotalleineen ja varastoineen. Kaikki nämä huoneet ja tilat pitäisi pikkuhiljaa laittaa myyntikuntoon. Nyt en tarkoita mitään suurta remonttia, vaan sitä miten tavaroita pitäisi karsia ja paikkoja hieman siistiä. Teimme nimittäin nykyiseen kotiimme täyden remontin kuusi vuotta sitten ja vaihdoimme silloin jopa portaat, takan ja kaikki sisäpintamateriaalit. Tässä ajassa pintoihin on ilmestynyt elämisen merkkejä mutta ei mitään sellaista mitä nyt tähän hätään lähtisimme meikkaamaan..
Viime viikolla päätimme, että on aika aloittaa "kämppä myyntikuntoon" projektimme. Tämä projekti on samalla tavaroiden karsimista tulevaa muuttoa varten. Siivosimme ja siistimme meidän viinikellaria jonne yllätys yllätys oli kerääntynyt myös kaikkea muuta kuin viiniä. Heh. Samaan aikaan päätin myös, että minä itse ottaisin valokuvat meidän kodista myynti-ilmoitusta varten. Päätimme valokuvata meidän pihan ja talon ulkoa nyt kun luonnossa vielä on hieman väriä. Varsinainen myynti aloitetaan vuodenvaihteen tienoilla koska uusi kotimme valmistuu luultavasti kevään kynnyksellä.

Meidän nykyisen kodin myyminen tuntuu hurjan tunteelliselta, sillä tämä on paikka jossa olemme asuneet kun meidän kummatkin pojat syntyivät ja paikka jossa he ovat kasvaneet vauvoista melkein koululaisiksi. Yritän kovasti pitää mielessä sen, että muistot eivät ole istutettu talon seiniin vaan ne ovat oman pään sisällä ja kulkevat mukanamme myös uuteen kotiin. Voin kuitenkin luvata, että tulen itkemään kun viimeistä kertaa suljemme nykyisen kotimme ovet takanamme. Se ei yhtään helpota tilannetta, että tykkään meidän nykysestä kodista tosi paljon ja jos neliöt riittäisivät meille olisimme ehdottomasti jääneet asumaan tähän.

Yyh!

-Såfin 

PS. Kuvia meidän kodista löydät täältä.

6 kommenttia:

 1. Mä voisin muuttaa teille, niin kaunis tää koti on!

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti! Onnea myyntiin! Jostain pitää luopua, että voi saada jotain vielä parempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Noin minäkin yritän järkeillä. Ehkä se vähän helpottaa kun se tuleva koti on vähän valmiimpi <3

   Poista
 3. Ihastuttava koti! Upeasti projekti etenee. Onnea myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :D Pidetään peukkuja että kaikki menee hyvin! <3

   Poista