2017/09/13

Yli 1000 blogikirjoitusta

Huomasin yllättäen blogger-työkalua tutkiskellessa, että olen julkaissut yli tuhat blogi-tekstiä. Siis vau! Olin oikeastaan iloisesti hämmästynyt tuosta luvusta. Jos jokaisen kirjoituksen tulostaisi omalle sivulle minulla olisi nyt yli tuhatsivuinen kirja. Se olisi kirja jonka tarina kertoisi meidän perheen elämästä; sen kohokohdista ja toisaalta myös sen aallonpohjista. Sen lisäksi, että julkaistut tekstit vastikään saavutti tällaisen kauniin pyöreän luvun, blogini täytti samalla myös kolme vuotta. Ensimmäisen tekstin julkaisin 11.9.2014. Silloin en tiennyt mitään bloggaamisesta enkä juuri koskaan ollut edes lukenut tai seurannut blogeja. Vaikka minua suorastaan nyt kuumottaa katsella vanhoja blogikirjoituksia niin päätin tässä yksi ilta tutkiskella kirjoitoituksiani blogini alkutaipaleelta. Tällaiselta näytti ihka ensimmäinen blogijulkaisu. Hahaa.. en kestä!


Bloggaaminen on jännittävää. Tällä tarkoitan sitä, että jokaiseen kirjoitukseen liittyy pieni jännitys siitä miten se otetaan vastaan. On jännittävää nähdä kuinka moni kiinnostuu lukemaan julkaistun tekstin. On jännittävää kirjoittaa täysin uusista aiheista. On jännittävää tehdä yhteistöitä yritysten kanssa niin, että se on kaikille osapuolille miellyttävää - blogia pidettäessä kun pitää huomioida omat arvot, lukijoiden kiinnostuksen kohteet sekä myös yhteistyökumppanin toiveet. On jännittävää kohdata uusia tyyppejä, bloggaajia, vaikuttajia ja yhteistyökumppaneita. On jännittävää ottaa vastaan uusia haasteita. On jännittävää esiintyä bloggaajana erilaisissa tilaisuuksissa vain tajutaksesi, että se ns. "bloggaaja" olet sinä itse. Kaikki vain on jännittävää ja kivaa. 

Virstaan pylviä blogini matkalla on ollut hurjasti. Olen liittynyt mukaan ihanaan perheblogit.fi-blogiyhteisöön jolta saan hurjasti vertaistukea ja välillä myös ihan teknistä apua. Olen osallistunut bloggaajaana moneen ihanaan tapahtumaan: LapsimessuillaYlellä, Fazerilla, Santa Marialla sekä saanut tehdä yhteistöitä suurten ja pienten yritysten kanssa juuri sopivissa määrin. Olen käynyt valokuvauskursseilla ja tietoisesti yrittänyt kehittää blogin visuaalista puolta parempaan suuntaan. Olen saanut paljon ystäviä ja uusia tuttuja ja monen monta tuntia ilmaista terapiaa kirjoittamisen muodossa. Hihii..

Tämän kaiken sanottuani haluan näin lopuksi nostaa maljan minun blogilleni ja kaikille teille jotka ovat olleet mukana matkallamme kohti tätä hetkeä! Olette mahtavia. 

Kippis.

-Såfin

14 kommenttia:

 1. Onnea! Huikea saavutus sekä 1000 tekstiä että kolme vuotta! Sun blogista tulee hyvälee tuulelle :)

  VastaaPoista
 2. Onnea sinä ja onnea blogi! 1000 kirjoitusta on oikeasti aikamoinen määrä tekstiä kolmeen vuoteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Itse myös hämmästelin tuota määrää :D

   Poista
 3. Onnittelut 3-vuotiaalle♥ 1000 tekstiä on jo melkoisen mahtava saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä se tuntuu ihan kivalta saavutukselta!

   Poista
 4. Yli tuhat postausta ja kolmevuotas blogi - onnitteluiden paikka! ;) ONNEA! <3 Ja kuten ensimmäinen kommentoija sanoi, blogistasi tulee hyvälle tuulelle! Jatka samaan malliin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! Olet ihana <3 Täytyy kyllä sanoa, että tähän bloggaamiseen on helppo hurahtaa! :D

   Poista
 5. Onnea! Upea 3 vuoden matka sinulla jo nyt! Huikea määrä loistavia postauksia. Blogisi seurassa todella viihtyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! Tällaista palautetta on kyllä kiva saada <3

   Poista
 6. Wau, hieno määrä. Kiitos sinulle tästä ihanasta ja kauniista blogista.♥

  VastaaPoista