2017/09/11

14 Fiilisvalokuvaa

Karkasimme mökille heti työpäivän päätyttyä viime perjantaina. Olimme ihan rehellisesti sanottuna kaivanneet irtiottoa kaupungin vilskeestä ja kodistamme jossa kotityöt edelleen odottavat tekijää. (Vapaaehtoista työvoimaa otetaan kiitollisina vastaan. Heh.) Pakkasimme automme täyteen ruokaa ja olimme myös ennalta viisaita ja varauduimme ottamalla sadevaatteet ja villasukat mukaan. Lauantaina saimme vieraita mökillemme kun seuraamme liittyi meidän ystäväperhe jolla on hyvin samanikäiset pojat kuin meillä. Koko viikonloppu oli sateinen ja tuulinen ja oli ensimmäinen kunnollinen syysviikonloppu. Sää ei kuitenkaan estänyt meitä viihtymästä luonnossa vaan puimme koko porukalle sadevaatteet ja istahdimme metsään poimimaan mustikoita ja puolukoita. Yhdessä pienessä montussa metsässä piileskeli iso rupisammakko joka varmasti ihmetteli miten normaalisti niin hiljaisessa metsässä oli oikein ruuhkaa. Pojat auttoivan toisiaan saamaan kipponsa täyteen. Liikkistä. Illalla lämmitimme saunan ja paljun ja lapset polskivat onnellisina lämpimässä vedessä..


Kuten kuvista näkyy niin vietimme oikein perinteistä syysviikonloppua mökillä. Saunomisen ja paljun lisäksi meitä lämmitti myös kodassa sytytetty tuli. Siellä grillasimme makkaraa ja keittimme pannukahvit. Pojat tekivät ajanvietteeksi käpylehmiä ja tutkivat puiden kaarnaa sekä pelasivat (vaihtelevalla menestyksellä) Kimbleä. Rohkeimmat meistä kävivät saunasta 14 asteisessa järvivedessä uimassa. Ilman kyyneliä ei selvitty, sillä löysimme kuolleen linnun kodastamme. Hautasimme linnun veden lähettyville saaremme kärkeen. Mökkiviikonlopun aikana myös yksi meistä aikuisista poltti korvansa paljun piippuun ja yksi astui järveen farkkuineen kenkineen venettä telakoidessa juuri kun olimme lähdössä kotiin. Mutta hei, tekeville sattuu. Heh. 

Kaikenkaikkeaan meillä oli rauhallinen mutta samalla ihanan hauska viikonloppu. Toivottavasti pala meidän viikonlopun fiiliksestä välittyy valokuvista.

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

-Såfin

2 kommenttia: