2017/09/19

Kurpitsakarnevaaleilla

Viikonloppuna minulla oli ensimmäistä kertaa sellainen kunnollinen syysfiilis. Nyt en tarkoita sitä,  että olisin mitenkään pimeydestä masentunut vaan päinvastoin - minulla on iloinen ja energinen fiilis. Ulkona ilma oli erityisen raikas ja siihen sekoittui omenapuiden, putoavien lehtien ja myöhään kukinneiden kasvien tuoksu. Lehdet ovat tällä hetkellä ihanan värikkäät ja pihlajanmarjat ovat parhaimmillaan. Edellämainitut jutut ovat kenties syy miksi nautin tästä vuodenajasta hurjan paljon. Meidän perheen viikonloppuun kuului pikkupoikien osalta mökkeilyä ja minun viikonloppu oli valtavan vauhdikas sillä vietimme siskoni polttareita perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina koko perhe kuitenkin kokoontui jälleen ja suuntasin hienon sään kunniaksi Koiramäen Pajutallille poikien ja äitini kanssa kurpitsakarnevaaleille..

Olemme jo useampana vuonna käyneet kurpitsakarnevaaleilla ostamassa syyskukkia ja nauttimassa tunnelmasta. Isossa pihapiirissä on paljon perheitä ja yhdessä kulmassa pyörii vanhanajan karuselli. Lapset saavat ihailla minipossuja ja syöttää laamoja. Pihapiirin laidalle on tehty jännittävä peikkometsä jossa pajunoksista kootut peikot odottavat pieniä vieraita. Polun varrella voi löytää myös siilimuorin pyykkituvan tai puhaltaa saippuakuplia pajunoksien avulla. Valkoisesta idyllisestä rakennuksesta leijaili kesken meidän vierailun ihana kanelipullan tuoksu. Istahdimme suurten jalopuiden alle juomaan kahvia ja syömään pullaa. Aurinko pilkahteli pienen tuulenvireen heiluttamien lehtien välistä ja samalla hetkellä syliini tipahti keltainen lehti. Tämän täydellisen hetken haluan painaa mieleeni piristämään päiviäni kun päivät pikkuhiljaa pimenevät. Syksy on ihanaa aikaa..

Mitä sinä teit viikonloppuna? Saitko nauttia syksyisestä säästä?

-Såfin

PS. Muistathan osallistua Fukotabs maitohappobakteeri ja D-vitamiiniyhdistelmä-tuotepakettien arvontaan täällä!

3 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Kävin itsekin ihka ensimmäistä kertaa Kurpitsakarnevaaleilla ja heti tuli sellainen fiilis, että tämä jää kyllä perinteeksi. Siellä oli niiiin kaunista! Kirjoitin kanssa eilen postauksen aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Pajutallilla on kyllä niin kiva tunnelma, että sinne on melkein pakko palata joka vuosi <3 Ja pitää käydä kurkkaamassa sinunkin fiilikset tapahtumasta! :)

   Poista
 2. Mä en enää edes muista millainen sää viikonloppuna oli :D Täällä ollaan siis aika hyvin nautittu hetkistä kuplan sisällä, vaikka toki ulkoilemassakin ollaan käyty :)

  VastaaPoista