2017/09/01

Minä sydän hän

Julkaisin aiemmin kirjoituksen meidän esikoisen lego-aiheisista synttärijuhlista. Hiljattain meidän pikku veijari täytti siis 6-vuotta. Hänen elämässä on viimeaikoina tapahtunut suuria mullistuksia kun hän siirtyi neljän lasten hoitoryhmästä suureen 26 lapsen eskariin. Vaikka hän on ollut väsynyt iltaisin, hän on silti ollut tosi reipas ja ottanut muutoksen hyvin. Viime viikolla meidän sankarilla oli oikea synttäripäivä ja herätimme hänet laululla, veimme aamiaisen sänkyyn ja annoimmen lahjoja. Synttäreiden kunniaksi toteutin myös pienimuotoisen haastattelun. Näin meidän kuusi vuotias sankari vastasi..

Miten vanha 6-vuotias on? No höh, kuusi. En ymmärrä äiti. Tyhmä kysymys.

Mitä sait synttärilahjaksi? Sain iiison Minecraft-legopaketin. Sain myös luurangon joka oli sapelihammastiikerin luista. Ja sitten minä sain sellaisen paketin jolla voin tarkistaa pöpöjä.

Kerro vitsi?! Minä en osaa yhtään vitsiä, mutta voin kertoa jotain hauskaa: isiltä tippui kurkkupala maitolasiin kun syötiin tänään. Se oli hauskaa. Me kaikki naurettiin.

Mikä on parasta mitä tiedät? No ihan parasta tässä maailmassa on mennä Hoploppiin. (LOL!)

Minkälainen perhe sinulla on? Kiva perhe. Olemme olleet pikkuveljen kanssa pomppimassa trampoliinilla. Se on tosi hauskaa.

Mistä syksy tulee? En tiedä. Se vain tulee ja silloin kun lehdet muuttuu punaiseksi tai oranssiksi niin tietää itse, että on tulossa syksy.

Mitä asioita olet miettinyt viimeaikoina? Olen vähän miettinyt, että miksi on tullut sellainen planeetta ja törmännyt maapalloon ja sitten dinosauruksia ei ollut? Ja miksi silloin muuttui kuumaksi? En ihan vielä ymmärrä. Ja miksi ihmiset eivät olleet siellä tulessa silloin?

Minkälaista unta sinä yleensä näet? Näen yleensä sellaisia unia että luulen että se tapahtuu oikeasti. Mutta se ei ole niin. Unet eivät ole totta.

Minne haluaisit matkustaa? No haluaisin matkustaa Kanariansaarille koska siellä on hauskaa. Siellä on yksi kiva ranta ja siellä saa ratsastaa kamelilla. Ja sitten kun menemme reissuun niin on kivaa kun saa aina jonkun lelun ja saa herkutella joka päivä.

Hihii.. Sellainen meidän ihana pieni-suuri 6-vuotias on. Onnea rakas synttäreidesi kunniaksi!

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Ihana kuusivuotias! Onnea isolle herralle ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana♥ Valtaisat onnittelut 6-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Ihania vastauksia ja pohdintoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - etenkin nämä pohdinnat aina yllättää monimutkaisuudellaan :D

   Poista