2017/09/22

Polttaritunnelmaa

Viime viikonloppuna vietimme siskoni polttareita. Häitä juhlimme myöhemmin syksyllä ja nyt oli aika kokoontua hyvien ystävien kanssa viettämään ikimuistoista, jännittävää ja ohjelmantäyteistä viikonloppua ja juhlistamaan päättyvää "sinkkuelämää". Minä olen yksi siskoni kolmesta kaasosta ja tässä roolissa olin myös mukana järjestämässä polttareita. Yllätimme siskoni hänen kotoa perjantaina töiden jälkeen. Siskoni tuleva aviopuoliso lähti viemään roskia ja hänen sijaan takaisin kotiin tulikin iso ryhmä naisia polttarifiiliksissä. Siskolleni ojennettiin polaroid-kamera ja tehtävävihko. (Ja kröhöm.. kuoharia tietty!) Vihkoon oli jokaiselle sivulle varattu paikka polaroidkuvalle ja jokainen sivu kuvasti myös samalla hänen eri harrastuksia, joita muuten on paljon! Jokaisesta suoritetusta tehtävästä siskostani otettiin kuva ja se liimattiin vihkoon sille varatulle harrastus-sivulle. Ja ai että tehtävien parissa oli hauskaa..


Perjantai-iltaa vietimme hyvän ruuan ja juoman parissa minun luona. Panostimme ensimmäisenä iltana rentoon yhdessäoloon ja tehtävien suorittamiseen kun taas seuraavana päivänä olimme paljon liikkeellä eri paikoissa. Ensimmäisen illan aikana meidän polttarisankari sai mm. maalata taulun tulevasta aviomiehestään kahdessa minuutissa. Lisäksi olimme myös järjestäneet viinimaistajaiset jossa sankarimme sai toimia ranskalaisena viiniasiantuntijana ja lopuksi tanssimme vielä yhdessä hassun 80-luvun jumppatuokion merkeissä. Jokaisesta tehtävästä otimme tietenkin polaroidkuvan tehtävävihkoon.  Muuten vietimme vain iltaa yhdessä keskustellen häistä ja nautimme toistemme seurasta. Ilta päättyi suhteellisen ajoissa sillä tiesimme, että meillä olisi aikainen herätys seuraavana aamuna.

Lauantaina treffasimme aamupäivällä Helsingin keskustassa ja menimme yhteiselle brunssille South Park-nimiseen ravintolaan (oli muuten hintansa arvoinen brunssi!). Ruokailun jälkeen siskoni puettiin sammakkoasuun jossa hän sitten suunnisti seuraavaan tehtävärastiin: Rush Trampoliinipuistoon. Siellä hänet ikuistettiin polaroidkuvalla pomppimassa sammakkoasussaan. LOL! Tunnin pomppimisen jälkeen kaikilla oli hyvä hiki päällä ja siirryimme saunomaan Villin Wäinön mustaan saunaan ja siellä teimme myös hieman morsiustaikoja. Saunassa oli aika makee ja samalla ehkä vähän kuumottava tummennettu ikkuna suoraan lauteilta olutbaarin puolelle. Saunan jälkeen polttarisankari puettiin ja meikattiin Amy Winehouse:ksi ja siirryimme yksityisstudioon nauhoittamaan muutama karaokebiisi. Siskoni on taitava laulaja ja hänen solo-biisi onnistui todella hyvin. Täältä ilta jatkui vielä ilman tarkempaa suunnitelmaa kaupungilla pyörteissä. Voin kertoa, että sunnuntaina oli trampoliinipuiston jäljiltä pomppimislihasten lisäksi myös posket kipeänä kaikesta nauramisesta. Hihii.. 

Superhauskaa oli! Kiitos kaikille ihanille leideille kivasta viikonlopusta ja erityinen taputus meidän sankarille joka selvisi kunnialla viikonlopusta!

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten kivoja kuvia! Teillä oli ilmeisesti hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Juu, hauskaa meillä todellakin oli! :D

   Poista
 2. Olettepa järjestäneet hauskankuuloiset ja ohjelmantäyteiset polttarit. Itse olen tainut olla viimeksi polttareissa yli 10 vuotta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttarit ovat kyllä huippuhauskoja ja ne muistaa vielä 10 vuoden jälkeen.. <3 :D

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää onnistuneille sekä hauskoille polttareille :)

  VastaaPoista