2018/05/24

Iloiset asiat juuri nyt

Kesä tulee, mutta muistatko sinä hymyillä? Kesä on kiireiden aika. Kokoontumisia ja tapahtumia on joka viikolle. On ylioppilasjuhlia, teattereita ja kesäfiilistleyhetkiä. Niistä pitäisi myös muistaa nauttia niiden täydessä mitassa. Kiireessä juostut juhlat eivät tuo iloa ja ainakin minä napsautan herkästi "suorittamis-moden" päälle ja pyörin käänteissä mukana samalla kuin mieli on jossain muualla. Ehkä kuulostaa tutulta?! Kevään kynnyksellä meidän perheessä juhlitaan monen harrastuksen ja päiväkotien päättymisiä. Se on tärkeä hetki lapselle ja kohokohta jolloin saa kiitosta koko vuoden "uurastuksesta". Nämä ovat ne hetket jossa pitäisi olla 100% läsnä. Juhlien lisäksi on myös paljon muita ilonaiheita. Ajattelin koota listan siitä miksi minä juuri nyt hymyilen. Ehkä sinäkin löydät tästä jotain asioita johon sinä voit samaistua..?!

Iloiset asiat juuri nyt:

- Meidän uusi valkoinen sauna. Olen otettu siitä miten paljon kommentteja, tykkäyksia ja jakoja meidän uusi valkoinen sauna on kerännyt eri kanavissa. Olen iloinen siitä, että vaikka se on erilainen kuin perinteinen sauna niin silti kommentit ovat olleet positiiviset.

- Bloggaajayhteisö joka on ja ei enää ole. Kerroin aiemmin siitä, että meidän perheblogit-yhteisön tie tuli päätökseen. Meidän sitoutumattomien blogien yhteisö on kuitenkin edelleen tiiviisti yhteydessä ja juttelemme päivittäin. Asiat ovat juuri niin kuin pitäisikin olla.

- Taulukollaasit ja sen tiimoilta tuleva yhteistyö. Olin niin innoissani yksi ilta kun kokosin kaikki taulumme samaan huoneeseen ja aloin suunnittelemaan uusia taulukollaaseja meidän kotiin. Niistä tulee superhienot. Näistä lisää myöhemmin.

- Uudet lenkkeilypolut. Olen ryhtynyt tutustumaan meidän uuden kodin ympäristöön oikein kunnolla ja olen löytänyt uusia kivoja lenkkeilypolkuja ihanien idyllisten taloalueiden läpi. Ihan parasta on lähellä oleva jokialue jonne melkein joka ilta lenkkeilen, hölkkään tai kävelen. Reittien löytyminen on tärkeää ainakin minulle, henkilölle joka rakastaa rutiineja.

- Meidän esikoisen itsenäistyminen ja rohkaistuminen. Mökillä viime viikonloppuna oivalsin meidän esikoisen kasvaneen hurjasti. Viime vuonna sai vielä silloin tällöin vilkuilla hänen perään ja nyt luotan hänen taitoihin täysin kun hän pyörii yksin saaressa tutkimassa luontoa.

- Madaltunut amibitiotaso kaiken suorittamisen suhteen. Olen monen suhteen oppinut antamaan asioiden olla. On ok imuroidan vain viiden päivän välein. On ok jos lasten lelut ovat lattialla kun meille saapuu vieraita. On ok jos emme aina ole viisi minuuttia ennen aikataulua kaikkialla.

- Kesätauolle jääneet harrastukset. Vaikka harrastukset ovat kivoja niissä on myös oma show. Olen iloinen, että saamme nyt muutaman kuukauden hengähdystauon kaikista arkirutiineista jotka liittyvät harrastuksiin.

- Hot Jooga sen eri muodoissa. Käymme tällä hetkellä siskoni kanssa joogassa. Olemme erityisesti tykästyneet flow joogaan jossa siirrytään jatkumona liikkeestä toiseen. 90 minuutin treenin jälkeen on ihanan raukea olo.

- Ulkona kuivuneen pyykin tuoksu. Ai että. Tätä ei voi ylistää riittävästi. Ei ole mitään parempaa tuoksua maailmassa kuin ulkona kuivuneen pyykin ihana raikas tuoksu. (Nojoo, okei. Vastasyntyneen vauvan tuoksu on jaetulla ykkössijalla)

- Kesän ensimmäiset perhoset. Olemme lasten kanssa innostuneet bongaamaan värikkäitä perhosia.  Ne kuuluvat kesään yhtälailla kuin kukat.

- Poikien uusi harrastus, jalkapallo. Minusta on tullut fudismutsi. Tai noh parempi olisi ehkä sanoa, että meidän isi-ihmisestä on tullut fudisfaija. Meidän esikoinen aloitti jalkapallotreenit ja testaamme nyt muutaman kerran viikossa jos tämä laiji on sellainen jota hän haluaa jatkaa myös syksyllä.

- Uimaranta meidän lähellä. Olen hehkuttanut tätä paikkaa jo aivan liikaa insta-stories:issa. Käymme nykyään ainakin kerran viikossa meidän lähellä sijaitsevalla uimarannalla. Viime viikolla lapset rannalla uivat jo ahkerasti veden kylmästä lämpötilasta huolimatta. Ensi kerralla mekin otamme uikkarit mukaan.

- Uudelleen löytynyt shoppailuinto ja kaikki lukuisat hankinnat. Nojoo. Heh. Niin kivaa, mutta niin kallista.

Mistä sinä iloitset juuri nyt?

-Såfin

PS. saako iloita etukäteen siskon pian syntyvästä vauvasta? Hih..

1 kommentti:

  1. Ihania asioita♥ Mulla on tällä hetkellä näiden kiireiden keskellä monen asian kanssa ollut hanskat tiskiin-fiilis, mutta niistä huolimatta olen iloinnut mm. lämpimästä säästä, shoppailusta, mansikoista, pienimmän uusimmista taidoista ja alkavasta mökkikaudesta.

    VastaaPoista