2018/05/25

Meidän kotona: keittiö rullilla

Tänään aion puhua hieman meidän uudesta keittiöstä. Meidän kodin sydämestä, keittiöstä, puuttuu vielä muutama yksityiskohta ja siksi luvassa on myöhemmin erillinen postaus meidän keittiö-olohuoneesta. Koska olen malttamaton halusin jo ennen sitä kertoa yhdestä tosi kivasta jutusta ja vinkata tämän käytännöllisyydestä teille: Tarjoiluvaunu, mikä ihana keksintö! Monet näkee ehkä tarjoiluvaunun pelkästään sisustusesineenä tai kenties paikkana jonne kootaan ne hienoimmat viskipullot odottamaan sitä yhtä tärkeää vierasta (elän selkeästi jossain jenkkiläisessä mielikuvitusmaailmassa, heh). Niin myös minä kuvittelin, kun marssin sisustusliikkeeseen ostamaan tarjoiluvaunua. Halusin paikan meidän keittiöön johon saisin kivoja esineitä ja kenties jotain pulloja esille. MUTTA, toisin kävi. Tarjoiluvaunumme tulikin hyötykäyttöön ja olen tästä ratkaisusta super-innoissani. Saarekkeemme valkoisen pöytätason halusimme pitää puhtaana tavarasta ja näin ollen esimerkiksi öljyille ja usein käytetyille mausteille ei ollut selkeää paikkaa. Niinpä tarjoiluvaunumme muuttuikin minun visiosta koristevaununa ihan tarjoiluvaunuksi. Keittiö rullilla.

Tarjoiluvaunu ja sen liikkuvuus on ollut meidän arjessa aivan älyttömän kätevä. Tarjoiluvaunussa yrtit ja mausteet liikkuu vikkelästi keittiöstä suoraan ruokapöydän ääreen. Olemme pitäneet siinä myös kulhollisen aterimia, muro- ja jugurttikulhoja ja smoothielisäravinteita jotka ovat ahkerassa käytössä.  Kun tarvitsemme näitä arkiesineitä ja mausteita keittiössä, vaunu rullaa. Kun tarvitsemme tavaroita ruokapöydän ääressä, vaunu rullaa. Kun emme tarvitse niitä ollenkaan vaunu rullaa parkkiin saarekkeemme viereen. Olen niin innoissani siitä, että voimme nyt pitää näitä ihan eniten käytettyjä juttuja esillä ja vielä suhteellisen siististi.

Suunnittelen vielä ostavani tähän kauniit pullot öljyä ja mausteetkin ehkä löytävät jossain vaiheessa hieman koristeellisempaan purkkiin, mutta sen aika on sitten joskus. Nyt minä fiilistelen täällä meidän ahaa-elämystä: tarjoiluvaunua voi siis oikeasti käyttää.. ööö.. tarjoiluvaununa! Heh. 

Hauskaa viikonloppua kaikille! 

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti