2018/05/02

Viime päivien fiiliskuvia & vappu

Kamerani on ollut jäähypenkillä viimeiset viikot. Ei niin, että olisin sille mitenkään vihainen (heh) vaan minulla on yksinkertaisesti ollut niin paljon tekemistä muuton ja rakennusprojektin loppuunviemisen kanssa, että en ole ajatellut valokuvaamista lainkaan. Poislukien tietenkin muutamat kännykkäräpsyt jonka avulla olen yrittänyt tallentaa elämäämme muistiin. Vapun kunniaksi olen kuitenkin pitkästä aikaa kantanut mukanani oikein kunnon järkkäriä tallentaakseni joitain hetkiä tästä iloisesta juhlasta. Juhlapyhät eivät ehkä menneet ihan niin kuin suunnittelimme aluksi, mutta sillä ei ole niin merkitystä sillä meillä oli hurjan hauskaa sateisesta säästä huolimatta. Vappuaattona kokoonnuimme siskoni luokse grillaamaan. He olivat valmistaneet meille aivan huippu hyvän illallisen ja ennen kuin pääsimme jälkiruokiin asti, olimme kaikki aivan täynnä. Mutta hei, koska on vappu söimme tietenkin vielä makeat päälle. Annoin meidän pikkupoiken auttaa vappuvartaiden kokoamisessa ja alla olevissa kuvissa näet minun kokoamat esimerkit ja heidän toteutuksen. Hahaa..

Vappupäivänä suunnitelmissa oli lähteä kaupungille syömään picnic-eväitä kavereiden kesken. Suunnitelmat muuttuivat lennosta huonon sään takia ja kuten ehkä joistan kuvista huomasit, treffasimme meidän uudessa kodissa ystäviemme kanssa ja toteutimme suunnittelemamme picnicin ruokapöydän ääressä. Ihan toimiva konsepti sekin. Meidän luona oli kolme kaveriperhettä joilla kaikilla on lapsia. Vilskettä riitti, mutta lapset pitivät kivasti seuraa toisilleen. He tutkivat poikien uusia huoneita, puhalsivat vappupilleihin ja pitivät hauskaa. Me saimme jopa mahdollisuuden jutella melkein aikuisten kesken kun lapset karkasivat toiseen kerrokseen leikkimään. Tällaista tilannetta meille suodaan melko harvoin. Samalla kun nautimme vapusta sain myös hieman yllättäen ja lyhyellä varoitusajalla testata miten meidän uusi keittiö toimii näin juhlissa. Olen tosi tyytyväinen meidän keittiön saarekkeeseen, johon ruuat sai tosi kätevästi esille. Monesta muustakin syystä olen keittiöömme tyytyväinen, mutta siitä taitaa riittää aihetta ihan omalle blogipostaukselle.

Monta munkkia, tippaleipää, lihapullaa ja nakkikääröä myöhemmin olemme tosi tyytyväisiä meidän vappuun. Saimme tavata paljon kavereita ja sukua ja nautimme ihanan värikkäästä juhlasta kahtena peräkkäisenä päivänä. Aika buenoa, sanoisin minä! 

Miten sinun vappu meni? 

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalle ja rennolle vapulle :) Me juhlittiin ihan oman perheen kesken kotosalla, sillä saimme viikolla sitkeän flunssan kylään emmekä toki tahtoneet sitä muiden riesaksi lähettää. Naurua ja iloa riitti kuitenkin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi äh! Flunssa on ärsyttävä vaiva. Meillä on tällä hetkellä päällä allergiakausi sekä isi-ihmisellä että meidän esikoisella. Niiskuttelua siis riittää täälläkin..

      Poista