2018/05/18

Just another happy blogger

Tiedättekö sen tunteen kun kaikki tuntuu loksahtavan kohdallen. Asiat jotka pitkään ovat olleet vähän niin ja näin ovatkin juuri niin kuin niiden pitäisi olla. Sama kuin olisi lähtenyt väärälle polulle mutta saa huokaista helpotuksesta kun polku sittenkin lopulta risteää sen oikean tien kanssa. Juuri nyt minusta tuntuu siltä. Blogimaailmassa käynnissä oleva muutoshenkisyys näkyy myös täällä blogissani. Olen päättänyt irtautua Perheblogeista johon blogini on kuulunut muutaman vuoden. Tähän ei liity sen kummempaa draamaa omalta osaltani, vaan juuri nyt on parempi olla näin. Ystävät jotka olen saanut perheblogien kautta on ja pysyy. (Olette ihania, tiedätte sen). Blogini sisältöön tämä ei tietenkään vaikuta mitenkään dramaattisesti vaan tulen jatkamaan samaan malliin kuin aiemmin. Oikeastaan olen innoissani tulevista kuukausista blogini parissa. Luvassa on vielä kesän kynnyksellä muutama tosi kiva vinkki, pari arvontaa ja muutenkin mielenkiintoista sisältöä. Asiat eivät siis voisi olla paremmin..

(Kuva: Kommammaa-blogin Hanna - Kiitos!)

Bloggaaminen on tosi aikaavievä harrastus. Jatkuvasti kasvava yleisö ja laajempi huomio tuo myös omat paineet tähän hommaan. Kaikella rakkaudella. Vuoden alussa minulla oli niin paljon blogiyhteistöitä jonossa, että menetin yöuneni niiden takia. Ymmärrän nyt, että minun on alettava linjaamaan tarkemmin ajankäyttöäni, sillä vaikka yhteistyöt ovat kivoja tämä ei ole päivätyöni vaan harrastus. Harrastusten takia ei kuulu menettää yöunia. Olen nyt ottanut askeleen taaksepäin ja miettinyt blogiani hieman uudesta näkökulmasta. Blogini tulee jatkossakin olemaan minulle se paikka jonne tulen purkamaan inspiraatiotani, kertomaan projekteistani ja sisustamisesta. Tämä on paikka jossa jaan ajatuksiani ja paikka jonne voin tallentaa omasta mielestäni onnistuneita kuvia. Paikka jonka kautta saan ja jaan vertaistukea ja paikka jossa saan jakaa elämäni onnellisia ja surullisia hetkiä. Toivon mukaan saan jatkossakin sinulta ihania kommentteja ja tukea vaikeina hetkinä. Samalla toivon, että voin jakaa sinulle palan itsestäni niin aitona kuin se suinkaan näin tekstin kautta voi välittyä. Toivon, että jutut (edes joskus, heh) olisi hyödyllisiä, ilahduttavia tai sellaisia joihin myös sinä voit samaistua.

Kiitos kun jaksat lukea ja pysyä mukana muutoksista, aallonpohjista ja välillä tyhjistä ajatuksista huolimatta!

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Samojen ajatusten kanssa oon paininut, varmasti oikea ratkaisu on se, mikä tähtää parempiin yöuniin ja kevyempään mieleen. :) Sulla on ihana blogi, varmasti porukka pysyy matkassa mukana. :) Ihanaa kesää teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sanoistasi! <3 Se on juuri näin, on opittava ottamaan rennommin niissä jutuissa missä voi. :)

   Poista
 2. Onnea tulevaan ja paljon hyvinnukuttuja öitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna! Niitä hyviä öitä odotellessa :)

   Poista
 3. Mä uskon ymmärtäväni hyvin sua. Bloggaaminen on ihanaa, mutta ei sen vuoksi kuulu yöuniaan menettää tai stressata itseään liikaa. Näin ihanan blogin lukijat varmasti seuraavat menossa mukana ja ymmärtävät kyllä. Voimahaleja ihanainen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haleista <3 Se on jännää miten paljon paineita tällaisesta harrastuksesta voikaan ottaa. Tämä on niin henkilökohtaista ja on suoraan jokaisen arvosteltavana. Silti en luopuisi tästä mistään hinnasta.

   Poista