2018/05/09

Minä

Viimeisten kuukausien aikana blogiini on eksynyt paljon uusia seuraajia. Kiva kun olet täällä. Tajusin, että en pitkään aikaan (tai ehkä koskaan) ole esittäytynyt kunnolla. Olen 33-vuotias suomenruotsalainen äiti kahdelle pienelle pojalle. Horoskoopiltani olen oinas. Kirjoitan blogia nimellä Såfin joka on johdettu toisesta nimestäni, Sofie. Pienenä tyttönä luulin, että toinen nimeni oli "så fin" (suomeksi: niin hieno). Såfin-nimi on pysynyt mukana elämässäni siitä lähtien ja siksi valitsin sen myös aikoinaan bloggaaja-nimeksi. Työskentelen täysipäiväisesti eräällä isolla teleoperaattorilla  ihan konttorihommissa rahoitusten parissa. Matkustan töihin autolla ja työmatkani kestää n. 22. minuuttia. Tehtävälistallani on myös uuden pyörän ostaminen jolla jatkossa haluaisin kulkea töihin kesäisin. Olen naimisissa mieheni kanssa joka kulkee blogissa nimellä "isi-ihminen". Menimme naimisiin melko nuorena ja pian sen jälkeen syntyi jo meidän esikoinen. Harrastan bloggaamista, valokuvaamista, kuntosalia, joogaa ja satunnaista lenkkeilyä. En osaa rullaluistella, taskuparkkeerata tai vaihtaa lamppua. 
 
Me olemme juuri rakentaneet unelmakotimme Pohjois-Helsinkiin lastemme koulun viereen. Kesäisin vietämme aikaa perheen ja kavereiden kanssa mökillämme Tampereen Näsijärvessä sijaitsevassa saaressa. Toinen lempipaikkani kesäisin on lapsuudenmökki Turun saaristossa. Meillä on myös vene. Tykkään kauniista tavaroista ja välillä minuun iskee ostovimma. Olen tavallaan hieman outo ihminen, sillä seuraavana päivänä minulla saattaa iskeä Kon Mari kohtaus. Valitsen ruokakaupassa luomu-tuotteen, mutta en jätä ostamatta tuotetta vaikka sitä ei ole saatavana ekoloogisesti tai luonnonmukaisesti tuotettuna. Minulla on aina jokin projekti käynnissä. Tällä hetkellä sisustan meidän uutta kotia.
 
Omaa luonnetta on vaikea kuvata mutta sanoisin olevani iloinen ja positiivinen tyyppi. Tai ainakin hymyilen ja nauran usein. Olen myös itselleni (ja välillä muillekin) melko vaativa ja touhotan ja teen asioita jatkuvasti. Istahdan alas sohvalle yleensä vasta lasten mentyä nukkumaan. Pelkään kuollakseni hiiriä ja minulla on siis melko vakava hiirifobia. Pelkään myös kovaa vauhtia esimerkiksi moottoriajoneuvon tai tiettyjen urheilulajien parissa. Rakastan merta, hiekkarantaa, shampanjaa ja korianteria. En tykkää olla yksin vaan hakeudun aina ihmisten seuraan. En koskaan esimerkiksi söisi ravintolassa yksin, mieluummin nääntyisin nälkään. Haaveilen tulevaisuudessa matkustamisesta perheen kanssa ja valokuvauskursseihin osallistumisesta ja ehkä vielä jonain päivänä opin sen taskuparkkeeramisen. Heh.  
 
Siinäpäs minä!
 
-Såfin

6 kommenttia:

 1. Olipa mukava lukea tämä postaus. Monta juttua jo tiesinkin, mutta uusiakin asioita selvisi.
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Näitä esittelyjä onkin yllättävän vaikea kirjoittaa :D

   Poista
 2. Hei ihana sinä♥ Mäkään en oikein taskuparkkeerausta hallitse tai siis välttelen niitä tilanteita viimeiseen asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Joo, pitäisi päästä harjoittelemaan tuota taskuparkkeeraamista jollain muovisella autolla jossa ei haittaisi jos menee pieleen. Olen siis yrittänyt taskuparkkeeraamista pari kertaa myös huonolla menestyksellä. hups.

   Poista
 3. Ihana sinä! ❤️�� Mä vihaan ylipäätään peruuttamista, mut onneksi autossani on tutkat ja peruutuskamera. Oppisi vaan luottamaan niihin!

  Terkuin Selina joka ei jaksa kirjautua bloggeriin! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Joo, nuo tutkat ja kamerat auttavat tietenkin. Minulla on myös tuo kamera mutta silti tuo pysäköinti tuottaa ongelmia. Heh :D

   Poista