2018/05/30

Taaperotiistai ja muutama kiva juttu lapsiperheen arkeen

Eilen vierailimme kuopuksen kanssa Taaperotiistai-tapahtumassa joka järjestettiin kauppakeskus Iso Omenassa Espoossa ja ihmettelimme siellä maailman meininkiä vaunukansan silmin. Olimme hyvissä ajoin liikkeellä ja paikalla heti tapahtuman alkaessa. Olin iloinen siitä, että pääsimme näin aikaisin perille sillä kerrankin minulla oli aikaa jutella ja tutustua uutuustuotteisiin ja yrityksiin kunnolla. Sillä aikaa kun minä kiertelin eri pisteissä meidän kuopus viihtyi testaamassa temppuratoja ja touhupisteitä. Itse Taaperotiistai-kiertue on kevään aikana kiertänyt ostoskeskuksissa suurissa kaupungeissa viihdyttämässä lapsiperheitä ja Iso Omena oli viimeinen pysähdys tälle keväälle. Minä löysin näiden yritysten ja tuotteiden joukosta muutaman kivan jutun lapsiperheiden arkeen josta ehkä sinäkin saattaisit kiinnostua:

1. Uudet Mehukatti luomu pillimehut. Tapahtumassa jaettiin mukaan testattavaksi uutuus-pillimehuja ja meidän kuopuksen lemppariksi valikoitui päärynä-appelsiini-mandariini makuyhdistelmä. Meidän perheessä suosimme luomutuotteita ja nämä uudet pillimehututtavuudet ovat meidän mielestä erittäin tervetullut lisä ruokakauppoihin. Tuotteet sopivat janojuomaksi näinä kuumina päivinä sillä ne eivät sisällä lisättyä sokeria. Kaiken lisäksi ne ovat lisä- ja säilöntäaineettomia. Suosittelen testaamaan! Kuten näkyy niin meidän kuopus oli myös vakuuttunut mehukatti-maskotin esiintymisestä. Hihii.2. Arlan Luonto+ vadelman ja punajuuren makuinen jugurtti. Sokerittomia ja lisäaineettomia välipalavaihtoehtoja ei voi olla liikaa ja kerrankin minä yllätyin todella positiivisesti uutuusmausta.  Ensin olin hieman skeptinen siitä miten punajuuri voisi toimia jugurtissa, mutta se oli oikeasti superhyvää. (Söin siis koko purkin siinä esittelijän kanssa jutellessa, heh). Tuote on myös laktoositon, eli sopii moneen vatsaan. 3. Touhula-päiväkodit. Juttelin pidempään Touhula-päiväkodin työntekijän kanssa joka kertoi tästä Suomen suurimmasta yksityisestä päiväkotiketjusta. Minulle tämä ei ollut entuudestaan tuttu mutta itseäni alkoi kiinnostamaan erityisesti eri teemat jonka mukaan varhaiskasvatus toteutetaan heidän eri päiväkodeissa. Lapsen kiinnostuksen mukaan voi hakea päiväkotiin jossa esimerkiksi keskitytään enemmän liikuntaan tai taiteeseen ja kulttuuriin. Päiväkoteja on eri puolilla Suomea. Todella kiva konsepti minusta.


4. Uudet Gefilus D&C-vitamiini-maitohappobakteeri yhdistelmät. Gefilus on tuonut markkinoille uuden maitohappobakteeriyhdistelmän lapsille jossa myös samalla kätevästi saa tarvittavat D- ja C-vitamiinit. Monesti maitohappobakteerit vaikuttavat tabletin makuun mutta nyt täytyy sanoa, että tässä yhdistelmässä on kaikki kohdallaan. Mansikanmakuinen purkki lähti meidän matkaan ja luulen, että meidän perhe löysi tästä uuden vakiotuotteen.


5. Ikisuosikki Bobles. Nämä meidän poikien lempparit, Bobles-touhupalikat jaksavat aina viihdyttää lapsia. Esikoisemme ollessa pieni muistan kun meidän isi-ihminen tokaisi, että tekisipä joku lapsille sellaiset turvalliset portaat jossa taaperot voisivat kiivetä. Noh, Bobles teki. Meidän pojat viihtyvät edelleen pitkät ajat leikkiessä näillä kestävillä ja hassun muotoisilla palikoilla. Tykkäämme.


Siinäpäs meidän suosikit. Ennen kaikkea saimme hyvän mielen ja positiivista energiaa tapahtumasta. Kiitos siis Taaperotiistai!

Kerkesitkö sinä tänä keväänä vierailemaan Taaperotiistai-kiertueessa?

-Såfin

/Yhteistyössä Kids Factory/

2 kommenttia:

  1. Boblesit on kyllä hurjan kivoja! Meillä kaikki lapset kilpaa peuhaavat joka päivä niillä tai vähintään käyttävät jakkarana tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, olen samaa mieltä! Aivan super-kivat. Hyvä keksintö <3

      Poista