2018/10/12

33 kysymystä ja vastausta

Blogimaailmassa kiertää hauska haaste joka lähti liikkeelle Pupulandia-blogista. Alla on haasteen mukaisesti listattu 33 kysymystä johon olen yrittänyt vastata mahdollisimman totuudenmukaisesti. Miten sinä vastaisin samoihin kysymyksiin - vastaisitko johonkin samalla tavalla kuin minä?

Avioliittoja: 1
Olemme olleet naimisissa jo kahdeksan vuotta. Olimme melko nuoria mennessämme naimisiin. Taisimme olla aikalailla ensimmäiset meidän kaveripiiristä. Vaikka kaikki tapahtui melko nopeasti, emme ainakaan tähän päivään mennessä ole katuneet tätä päätöstä. 

Kihloissa: Kyllä
Kihlauduimme vain muutaman seurustelukuukauden jälkeen ja aloimme heti suunnittelemaan häitä. Olen aina uskonut siihen, että sen kyllä tietää kun oikea ihminen sattuu kohdalle. Niin kävi ainakin meillä. 

Lapsia: 2
Meillä on kaksi pientä poikaa: 4- ja 7-vuotiaat. Kummatkin ovat tosi empaattisia ja herttaisia. Meidän nuorempi on kenties astetta villimpi kuin meidän tunnollinen esikoinen. 

Lemmikkejä nyt: 1
Meidän perheeseen muutti pari viikkoa sitten pieni vauvakilpikonna nimeltä Lordi. Tämä on minulle ja pikkupojille ensimmäinen lemmikkieläin koskaan. Olemme olleet niin innoissamme meidän uudesta perheenjäsenestä.

Leikkauksia: 0
And lets keep it that way please.

Tatuointeja: 1
Otin tatuointini kun oli 18-vuotias. Minulla ei sinänsä ole mitään tatuointeja vastaan, mutta kenties olisin voinut harkita vähän tarkemmin kuvan tarkoitusta. Heh. Ei siitä sen enempää.Lävistyksiä: 1
Olen ottanut yhden lävistyksen, mutten enää pidä siinä korua. Lävistys on kuitenkin vielä olemassa, eikä se helpolla mene umpeen. 

Muuttoja: 6
Muuttoja minulla on ollut melko maltillinen määrä. Viimeisestä muutosta on vain muutama kuukausi ja toivon salaa, että tämä olisi minun viimeinen muutto. En pidä muuttamisesta lainkaan.

Ampunut aseella: En
Haluaisin kyllä. Ehkä vielä lähiaikoina käväisen ampumaradalla.

Ottanut lopputilin: Kyllä, ainakin 4 kertaa.
Olen aina itse irtisanoutunut kun olen vaihtanut työpaikkaa. 

Ollut saaressa: Kyllä.
Minun lapsuuden mökki on saaressa ja vietimme siellä kaikki kesät. Viihdyn ehkä siksi erinoimaisesti veden läheisyydessä myös nykyään. Myös meidän nykyinen mökki on saaressa. 

Autosi: Musta Mercedes CLA
Pian kaksi vuotta sitten ostin itselleni uuden auton ja tykkään siitä tosi paljon. Myönnettäköön, että vanteet kaipaisi pientä päivitystä, sillä olen muutamaan otteeseen onnistunut naarmuttamaan niitä. (Vihaan taskuparkkeeraamista)

Ollut lentokoneessa: Kyllä, paljon.
Viime viikolla lensin kerran ja matkustan myös lentokoneella ensi ja sitä seuraavalla viikolla. Nämä eivät tosin ole mitään lomamatkoja. Lomalentoja saisi olla enemmän. Hihii..

Onko joku itkenyt vuoksesi: Luulisin
Toivottavasti ei kuitenkaan surusta tai vihasta.

Ollut rakastunut: Kyllä
Mikä olisi elämä ilman rakkautta. 

Aamu vai ilta: Aamu
Olen aina tehokkain aamulla. Jos olisi aikaa, treenaisin aina aamuisin. Töissä yritän myös ajoittaa kaikki ajatustyötä vaativat asiat aamupäivälle. Silloin tuntuu, että saan itsestäni kaikista eniten irti. 

Ollut ambulanssissa: En
Paitsi jos se lasketaan kun kerran pikkupoikien kanssa saimme kurkata ambulanssin sisälle.

Luistellut: Kyllä
Pienenä luistelin tosi paljon. Tässä jossain välin otin melkein 10-vuoden tauon ja nyt kun pojat ovat aktiivisia lätkäpelaajia olen tietenkin ollut jäällä heidän kanssa.

Surffannut: En
Paitsi minusta suppailu voitaisi laskea jolloin vastaus olisi kyllä. Hihii..
Ollut risteilyllä: Kyllä
Olemme joka vuosi ruotsinristeilyllä perheen kanssa kun matkustamme mökillemme Åreen. En koskaan tosin ole ollut millään muulla risteilyllä. 

Ajanut moottoripyörällä: En
Mutta kyydissä olen kyllä ollut. Meidän isi-ihminen omisti suhteemme alkuaikoina moottoripyörän. 

Ratsastanut hevosella: Kyllä. 
Kävin tänä vuonna blogiyhtiestyön merkeissä Hyvinkäällä ratsastamassa. Se oli todella jännittävä kokemus, mutta olen iloinen siitä, että uskalsin mennä. Hevoset ovat aika isoja eläimiä.

Lähes kuollut: En
Huh.

Ollut sairaalassa: Kyllä.
Vieraana, potilaana ja huolestuneena äitinä.

Suosikkihedelmä: Avocado
Aina ja ikuisesti avocado!

Lempiväri: Keltainen
En oikeastaan osaa sanoa mistä tämä tulee, mutta olen kuulemma jo pienenä sanonut, ettei kuva ole kaunis jos siinä ei ole keltaista väriä. 

Viimeisin puhelu: Meidän isi-ihmiselle
Soitin ja kyselin päivän logistiikasta ja siitä kumpi meistä lähtisi lahjaostoksille hulluille päiville. Arpa päätyi meidän isi-ihmiseen. Heh. 

Viimeisin viesti: Työkaverille
Duunichättiin jossa kommentoin työkaverini uutta ja hienoa sisustusesinettä.

Nähnyt jonkun kuolevan: En
Pelottava ajatus. En ollenkaan tiedä miten reagoisin tilanteessa.

Kahvi vai tee: Kahvi.
Ehdottomasti. Juon oikeastaan teetä vain syksyisin ja silloin kun tunnen oloni kipeäksi.

Paras piirakka: Omenapiirakka vaniljakastikkeella.
Mieluiten itsepoimituista omenista. 

Kissa vai koira: Koira
Hauhau.

Paras vuodenaika: Kevät ja alkusyksy
Kevään tullen minulla on yleensä tosi paljon energiaa. Kevät on jotenkin "lupauksia täynnä" ja vuotta on vielä jäljellä toteuttaa kaikki haaveet. Syksy on taas minulle se vuoden loppuhuipentuma jonka jälkeen voi vaipua talvihorrokseen.

Mukavaa viikonloppua!

-Såfin

1 kommentti:

  1. Osa vastauksista tuntui kovin omilta, mutta osan vastaukset saattaisivat jopa yllättää :D

    VastaaPoista