2018/10/09

Lapsiluvun ennustaminen kämmenestä

En tiedä uskonko ennustuksiin mutta minusta niistä on hauska puhua. Olemme monen monta kertaa viettäneet tarotkortti-iltaa siskojeni ja äitini kanssa. Viihdyttävää ja kiehtovaa ajanvietettä. Kun ennustukset lupaavat hyvää on hauska ajatella, että ne ehkä toteutuisi. Toisaalta päinvastaisessa tilanteessa on helppo turvautua siihen ajatukseen, että ne ovat "vain ennustuksia". Joskus aikoja sitten äitini tutustui siihen miten kämmenen viivoja voi käyttää ennustamiseen. Elämänviiva onkin monelle tuttu ja toinen hyvin tunnettu linja on sydänviiva. Niiden tulkitseminen voi olla haastavaa koska kaarteet ja poikkiviivat saattavat tarkoittaa eri asioita. Samalla kun äitini opetteli tätä ennustamistapaa hän myös löysi mielenkiintoisen ennustuksen ja se oli miten lapsilukua pystyi ennustamaan käden viivoista. Tämä on helppo ja suoraviivainen ennustus koska tätä ei voi tulkita eri tavoin.  Lapsimäärää ennustetaan yksinkertaisesti laskemalla viivoja. Mielenkiintoista oli se, miten hyvin tämä on pitänyt paikkansa kaikilla keneltä olen sitä tarkistanut. Ehkä siinä onkin jotain perää?

Lapsiluvun ennustaminen tapahtuu vasemmasta kädestä pikkurillin vierestä. Katso kämmenpuolta ja huomaat että pikkurillin juurta ympyröi viiva. Tätä viivaa ei lasketa. Sitten muutama sentti sen alapuolella on koko kämmenen halki kulkeva viiva joka ulottuu ihan sinne pikkurillin ja kämmenen sivuun asti. Ne pienet poikkiviivat jotka jäävät tämän pitkän viivan ja pikkurillijuuriviivan väliin kämmenen sivussa ovat ennustettu lapsimäärä. (kts. kuva) Minulla viivoja on kolme. Meidän isi-ihmisellä on kaksi viivaa. (Meillä on siis kaksi lasta) Olemme naureskelleet tälle eroavaisuudelle. Heh. Minun äitillä ja isällä on kummallakin kolme viivaa, ja meitä sisaruksia on kolme. Tämä ennustus on hauska etenkin silloin kun nuorena haluaa tietää miten monen lapsen vanhemmaksi sitä kenties tulee. Jos viivojen välissä ei ole yhtään viivaa, lapsia ei ole eikä tule ja kahteen haaraan jakautuva viiva saattaa olla enne kaksosista. 

Nyt minua kiinnostaisi tietää, mitä sinun kämmenessä lukee. Kuinka monta viivaa sinulla on ja pitääkö ennustus paikkansa sinun kohdalla?! 

-Såfin

5 kommenttia:

 1. Kaksi, ehkä kolme viivaa. Toinen lapsi tulossa.

  VastaaPoista
 2. Kolme viivaa näytti olevan. Mulla on kaks lasta. ���� Nuorin tosin melkein 5kk vasta �� joskus haaveissa kolmas mutta ei vielä.

  VastaaPoista
 3. Kolme viivaa ja kolme lasta :) Kuulin tämän ennustustavan lapsena ja kauhistelin silloin jos ennustus toteutuu :D :D

  VastaaPoista
 4. Väittäisin, että multa löytyy vain yksi viiva ja lapsia on tosiaan kolme :) vielä täytyy tarkistaa miehen viivojen lukumäärä ja laskea keskiarvo ;)

  VastaaPoista
 5. Heikossa valossa löysin kaksi viivaa, joten täytynee katsoa monta mieheltä löytyy. Jos vaikka yhteistuloksella päästään oikeaan :D

  VastaaPoista